Haberler

Çine Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi Hizmete Girdi

Çine Devlet Hastanesi Bünyesinde Oluşturulan Acil Servis Hizmete Girdi. Daha Önce Hizmet Veren Acil Servis Polikliniğinin İhtiyaçlara Cevap Veremez Hale Gelmesi Nedeniyle Yeniden Düzenlenen Poliklinik Binası, Modern Teknik Cihazlarla Donatıldı.

Çine Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan acil servis hizmete girdi. Daha önce hizmet veren acil servis polikliniğinin ihtiyaçlara cevap veremez hale gelmesi nedeniyle yeniden düzenlenen poliklinik binası, modern teknik cihazlarla donatıldı.

Hizmet vermeye başlayan acil servis polikliniği hakkında bilgiler veren Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Akın, polikliniğin tüm masraflarının işadamı Mehmet Tuncer tarafından karşılandığını söyledi. Hastanedeki 10 aylık görev süresi içersinde birçok eksiğin giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akın, "İşadamlarımızın katkılarıyla tıbbi cihaz ihtiyaçlarımızı karşıladık ve acil servisimizi hizmete soktuk. Halen hastanemizde tefrişat ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Polikliniklerde iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Buna bağlı olarak yeni acil servisi tarafından poliklinik girişi açacağız. Belediyemizin yardımı ile en kısa sürede eski yemekhane ve poliklinik binalarını da yıkıp yerine sıkıntısı çekilen otoparkımızı yapacağız. Hastanemizin giriş ve çıkışları daha düzenli bir hal alacak" dedi.

Çine Devlet Hastanesi diyaliz ünitesinin de Mart ayında hizmete gireceğini müjdeleyen Akın, bu sayede ilçeden tedavi için Aydın'a gidip gelen hastaların yol çilesinin biteceğini kaydetti. Hastane yönetimi olarak vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmalarını beklediklerini sözlerine ekleyen Akın, "Hastane hepimizin malı. Ne kadar temiz ve tertipli kullanırsak o kadar uzun ömürlü olur ve hizmet kalitesi artar. Hastanemizin iyileştirilmesi için yardımlarını esirgemeyen mülki amirlerimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(YS-MB-İK)

03.02.2008 21:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title