Haberler

Cimbom'lu Ünlülerden Kutlama

Güncelleme:

İş ve cemiyet hayatının ünlüleri, Galatasaray'ın şampiyonluğunu sabahın erken saatlerine kadar aralıksız kutladı.

Cumartesi akşamı oynanan Süper Lig'in 'final' maçında Galatasaray, şampiyonluğu göğüsledi. Zafer sarhoşu olan iş ve cemiyet hayatının ünlü Galatasaraylılar'ı da takımlarının zaferini, gece hayatının ünlü mekanlarında kutladı. Etiler Şamdan'da sabahın ilk ışıklarına kadar kutlamalar yapıldı. Sinan Tuzcu, Tanyeli, Polat Yağcı, Aysu Baceoğlu gibi isimler Etiler'de eğlenenler arasındaydı. Ortaköy Reina da ünlü isimlerin bir diğer buluşma noktası oldu. Şahan-Togan Gökbakar, Murat Cevahir, Önder Bekensir, Selin İmer, Dilara Endican ve Mehmet Aslan, sabahın ilk saatlerine kadar kutlamalara eşlik etti.

TWITTER'DAN YAYIN

Aslan ve Bekensir, Reina'nın giriş kapısında meşale yakarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı. Eski bakanlardan Kürşat Tüzmen de takımı için kutlamalara katılanlar arasındaydı. Binlerce Galatasaraylı ile birlikte birçok ünlü de, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ndeki kutlamalara katıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse de Twitter hesabına kutlamalara ait fotoğrafları yükledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Önder Bekensir Mehmet Aslan Galatasaray Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title