Haberler

Chrıstına 'Sinema' Dedi

Chrıstına Aguılera Çin'de Yaptığı Basın Toplantısında, Oyunculuk Kariyerine Doğru Noktadan Başlamak İçin Bir Çok Senaryoyu Okuduğunu Açıkladı.

CHRISTINA AGUILERA ÇİN'DE YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINDA, OYUNCULUK KARİYERİNE DOĞRU NOKTADAN BAŞLAMAK İÇİN BİR ÇOK SENARYOYU OKUDUĞUNU AÇIKLADI.

Seksi şarkıcı Christina Aguilera konser için geldiği Çin'de yaptığı basın toplantısında, oyunculuk kariyerine doğru noktadan başlamak ve yaratıcı bir çıkış noktası yakalamak için şimdiye kadar yazılmış bir çok senaryoyu okuduğunu ve bunun kendisine büyük fayda sağladığını açıkladı. Dört defa Grammy ödülüne layık görülen ve ilk defa Çin'e konser için gelen 26 yaşındaki Aguilera, "Şarkıcılık hayatım haricinde oyunculuk konusunda da yaratıcı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. İlk kez gördüğü Çin'i çok güzel bulduğunu söyleyen Aguilera, "Çok heyecanlıyım, Konser vermeyi dünyadaki her şeyden çok seviyorum. En iyi zamanlarımı müzikle yaşadım" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title