Haberler

CHP Trabzon'da İl Başkanlığı Yarışı

Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı yarışında CHP il başkan adaylarından İbrahim Akbulut, il başkan adayı emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ten yana adaylıktan çekilerek Ertürk'ün listesine girdi.

Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı yarışında CHP il başkan adaylarından İbrahim Akbulut, il başkan adayı emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ten yana adaylıktan çekilerek Ertürk'ün listesine girdi.

Düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Akbulut ile birlikte katılan Ertürk, Akbulut'un birlikte olma isteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek " İbrahim Akbulut'ta bizlere katıldılar. Bu yolda beraber yürüyeceğiz. Biz kimseyle kavgalı değiliz. Örgütün hemen hepsini kucaklamak istiyoruz. Şuanda Yavuz beyin yönetim kurulunda bulunan arkadaşlar bize destek vermişlerdir.

Suat Bayraktar, Turgay Çepni, Emine Erensoy, Hüseyin Yılmaz, Uğur Özsandakcı, Galip Pekşen,

Oktay Sögüt Ahmet Şener bize destek veriyorlar. Şuanda geldiğimiz durumda seçimdeki başarı şansımı çok yüksek olarak görüyoruz. Ama biz bunu demokratik yarış olarak değerlendiriyoruz. Şuanda rakibimiz konumunda bulunan Yavuz Karan'a karşı her hangi kötü bir söylemimiz olmaz. Kendisi partimize hizmet etmiştir. Biz daha çok hizmet etmek için CHP Bayrağını daha yukarılara taşımak için yarışacağız. Ondan sonra kim kazanırsa ben veya Yavuz bey fark etmez arkasında kenetleneceğiz" dedi.

Ertürk lehine adaylıktan çekilen İbrahim Akbulut ise, "Bu demokratik süreçte, adaydım. İl Başkanı olmak istedim. Bu konuda gerekli çalışmalarımı isteyerek arzu ederek özlemle sürdürdüm. Geldiğimiz noktada sayın adayımız Türker Ertürk lehine adaylıktan çekilme noktasında arkadaşlarımızla beraber karar verdik. Bu konuda Trabzon İl Başkanı Görmek istediğim Türker beyi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Benim için bu yarış şimdilik burada noktalanmıştır. Çalışmalarımı CHP'nin bir emir eri olarak partimde sürdürmeye devam edeceğim. Yönetime girme gibi bir talebim yok. Böyle bir talepte bulunmadım bulunmam, bulunmayacağım" şeklinde konuştu.

Akbulut'un bu sözleri üzerine Ertürk, "İbrahim Akbulut, bize destek vermiştir. Bu desteği daha bir organik olmak olması için beraberce çalışmak istiyoruz. Kendisine yönetimimizde, beraber ve daha iyi çalışmak için görev vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan pazar günü yapılacak olan seçim mevcut il başkanı Yavuz Karan ile Türker Ertürk arasında geçecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İbrahim Akbulut Türker Ertürk Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title