Haberler

CHP'li Karahayıt Belediye Başkanı Vural Partisinden İstifa Etti

Denizli Merkeze Bağlı Karahayıt Beldesinin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Vural ve 4 Belediye Meclis Üyesi, Partilerinden İstifa Etti.

Denizli merkeze bağlı Karahayıt beldesinin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Vural ve 4 belediye meclis üyesi, partilerinden istifa etti.

Vural yaptığı yazılı açıklamada, 3 yıldır CHP'li belediye başkanı ve meclis üyeleri olarak hizmet verdiklerini, görevlerini aynı sorumluluk içerisinde sürdüreceklerini kaydetti. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ve parti merkezinin milletvekili adayları belirlemede ve parti içi demokrasiyi işletmede tek yönlü davrandığını iddia eden Vural, "Bu tutumdan rahatsızlık duymaktayız. Belde halkının sık sık genel başkanın tutumunu eleştirmelerinden dolayı şahsım ve partili meclis üyelerini bu makama ve göreve

layık gören belde halkımızın teveccühleri doğrultusunda CHP'den istifa ederek, yolumuza bağımsız belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri olarak devam edeceğiz" dedi.

Başkan İbrahim Vural'la birlikte partiden meclis üyeleri Osman Batu, Mustafa Okumuş, Ferhat Hocaoğlu ve Ramazan Sırıklıgil de istifa etti.

(AV-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title