Haberler

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Görevine Atama

CHP Kocaeli İl Başkanlığına, görevinden istifa eden Cihat Altunyuva'nın yerine eski il başkanlarından Cengiz Sarıbay'ın atandığı bildirildi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığına, görevinden istifa eden Cihat Altunyuva'nın yerine eski il başkanlarından Cengiz Sarıbay'ın atandığı bildirildi.

Sarıbay, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini araması üzerine görevi kabul ettiğini söyledi.

Partinin bir neferi olduğunu belirten Sarıbay, "Bu partide gerekirse çaycılık ve kapıcılık yapacağımı daha önceden de açıklamıştım. Zor bir süreçte zor bir görevi kabul ettim. Seçime kadar görevimi sürdüreceğim" dedi.

Bugün görevinden istifa ettiğini açıklayan Altunyuva da Sarıbay'ın her zaman yanında olacağına dair söz verdiğini belirterek "Kendisinin daha başarılı olacağına inanıyorum. Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Cengiz Sarıbay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title