Haberler

CHP Kastamonu'da İktidar İçin Yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana ve partililer Kastamonu’da iktidar yürüyüşü düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana ve partililer Kastamonu'da iktidar yürüyüşü düzenledi.

1 Kasım Erken Genel Seçimleri'ne saatler kala seçim çalışmalarını 'İktidar Yürüyüşü' ile tamamlayan CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, düzenlenen yürüyüşte Kastamonulularla kucaklaştı. Kışla Parkı önünden başlayan ve Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan İktidar Yürüşü'ne partililerin ve vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda son kez halka seslenen CHP 1'nci sıra adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, 1 Kasım akşamında hem Kastamonu'da hem de Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağına işaret etti. Selami Çelebioğlu, "Milletimizin takdiri ile 1 Kasım akşamında yeni bir güneş doğacak. Bu güneşin ışığı Kastamonu'yu aydınlatacak. 13 yıldan beri Kastamonu halkını aynı vaatler ile kandıran zihniyete hemşehrilerimizin artık itibar etmediğini kendileri de gördüler. Ne yaparlarsa yapsınlar 7 Haziran'da olduğu gibi halkımızın kararından kaçamayacaklar. Önce insan, önce Türkiye, önce Kastamonu anlayışı ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda hakkımızda en hayırlısı ne ise onu Allah'tan diliyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Yılmaz Karakoç Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title