Haberler

CHP'de Önder Sav ve Hakkı Süha Okay Liste Dışı Kaldı

Güncelleme:

CHP'nin Ankara'daki resmi olmayan ön seçim sonuçları açıklandı. Eski Genel Sekreter Önder Sav ile Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ilk 14 içinde yer alamadı.

CHP'nin Ankara'daki resmi olmayan ön seçim sonuçları açıklandı. Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Ankara 1. bölgede eski CHP İl Başkanı Necati Yılmaz'ın birinci sırada, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın ise ikinci sırada seçildiğini belirtti.

Üçüncü sırada Avukat Ali Haydar Hakverdi'nin bulunduğunu aktaran Keskin, diğer adayları ise sırasıyla şöyle açıkladı:

"Avukat Hikmet Tepe, Faruk Özdemir, Gamze Taşçıer, Emre Doğan, Selahattin Emre, Durdu Özbolat, Sema Aksoy, Kazım Sönmez, Erdoğan Kılıç, Birsen Temir ve İlyas Güven Eroğlu."

ÖNDER SAV VE HAKKI SÜHA OKAY'A ŞOK

Keskin, eski Genel Sekreter Önder Sav ile Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay'ın ise ilk 14 içinde yer alamadığını bildirdi.

İKİNCİ BÖLGE

Ankara 2. bölgede Keçiören belediye başkan adayı Murat Emir'in ilk sırada çıktığını kaydeden Keskin, ikinci sırada Nihat Yeşil, üçüncü sırada Ali Rıza Erbay dördüncü sırada ise Celalettin Koç'un yer aldığını söyledi.

İkinci bölgede diğer adaylar ise şöyle:

"Semra Dinçer, Barış Ozan Vural, Ali Yılmaz."

Kaynak: AA / Güncel

Necati Yılmaz Adnan Keskin Önder Sav Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

turan güneş:

önder savın zaten pili bitmiş. ne işi var mecliste. genç nesil şart.

24
1
yanıtYanıtla
BIJI HDPmobilWeb@haberler.com:

Benim için egal kiim ilk kim soncu benim oyum bu sene HDP ENIN

5
12
yanıtYanıtla
AkdenizMobil-IOS:

İşte bu tür ulusalcı domuzlar chpden silinse güzel olur buna ek deniz baykalda gitmeli zaten şerefli bir adam olsaydı evinde otururdu

15
1
yanıtYanıtla
MİLLET:

chp ön seçimlere SAYGI duymalı ve seçmen listesinden sıraya giremeyenleri liste dışı bırakmalı. gerçek CHP''li demokratlar HDP''ye oy vermeli, çünkü chp HDP gibi muhalefet yapamıyor

4
12
yanıtYanıtla
Aslan:

Doğru bir karar vermişler 80 yaşındaki adamın ne kendisine ne partisine ne devletine fayda getirir chp lileri kutluyorum Deniz Baykalada aynısını yapmaları gerekir gidin kardeşim artık yeter biz doğduk doğalı siz milletvekili birazda gençlere ve bayanlara yer verin

13
1
yanıtYanıtla
derdo derdo:

Bu adam zaten laik Atatürkcü degil uyduruk Kemalist. . . bugün ki CHP de yer bulamaz.

11
1
yanıtYanıtla
KILISLI:

keske baykalda saf dısı kalsaydı ORTALIGI KARISTIRKATA BASKA BIR SEYE YARAMIYO

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınATLS:

İHANETİN BEDELİDİR BUNLAR AZ ONURU VARSA CHP İSTİFA EDER

5
5
yanıtYanıtla
Hamdi BeymobilWeb@haberler.com:

Bu iktidarın başarısı sizin gibi muhalefet olmasındandır millet bakıyor durumunuza ve bunların kendine hayrı yok ülkeye ne Hayır olacak diyor ve kurulmuş düzeni devam ettiriyor sanırım sizde halinizden memnunsunuzki bir gram ilerleme sağlamıyorsunuz peki o zaman

8
1
yanıtYanıtla
sawwwmobilWeb@haberler.com:

savı savdılar

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title