Haberler

Ceyhun Yılmaz'ın Sunumuyla Galatasaray Efsaneleri!…

Güncelleme:

Türk Telekom Stadyumu sitesini ziyaret edecek Galatasaraylılar, unutulmaz maçların animasyonlu hikâyelerinden detaylı fikstüre, Galatasaray'ın efsane futbolcularından stattaki koltuklarının bulunabileceği yardımcı krokiye kadar birçok detayı, yeni sitede bulabilecek.

Hem görsel hem de kapsam olarak yenilenen Türk Telekom Stadyumu web sitesi, Galatasaray gibi yeni sezona hızlı girdi. www.turktelekomstadyumu.com, 25 Ağustos Cuma günü yenilenen yüzüyle Galatasaraylıların karşısına çıktı. Yeni web sitesi, son derece akılcı ve dinamik özelliklerle birlikte dopdolu bir içeriğe sahip. Galatasaray tarihine damga vurmuş unutulmaz gollerden, sarı kırmızılı efsane isimlerin başarı ve duygu dolu hikayelerine kadar birçok farklı detay, Türk Telekom Stadyumu web sitesinde bir arada yer alıyor.

Galatasaray'ın geçmişine altın harflerle yazılmış birçok futbol efsanesi, ünlü sunucu ve programcı Ceyhun Yılmaz'ın renkli anlatımıyla Türk Telekom Stadyumu web sitesinde yer alıyor. "Efsaneler" başlığı altında, Ceyhun Yılmaz'ın dinamik sunumu eşliğinde Metin Oktay, George Hagi, Cevad Prekazi, Turgay Şeren gibi Galatasaray efsanelerinin muhteşem videoları, Türk Telekom Stadyumu sitesinde bulunabilecek önemli içerikler arasında ön plana çıkıyor.

Efsane maçlardan unutulmaz kareler

Türk Telekom Stadyumu web sitesinde yer alan bir diğer yenilikse, "Unutulmaz Maçlar". Muhteşem hareketli animasyon çizimleriyle, akılda kalan unutulmaz Galatasaray maçlarından enstantaneler, Türk Telekom Stadyumu web sitesi ziyaretçileriyle buluşuyor. O ölümsüz anları tekrar yaşamanızı sağlayacak "Unutulmaz Maçlar" bölümü, şimdiden tıklanma rekorlarına aday.

Akıllı stadyuma akıllı web sitesi

Efsanevi başarılara tanıklık eden Galatasaray taraftarını akıllı özelliklerle daha konforlu bir maç keyfi için destekleyen Türk Telekom Stadyumu'nun web sitesi, ziyaretçilerin diledikleri her içeriğe kolayca ulaşabilmesi için yeniden tasarlandı. Ana sayfa üzerinden birçok içeriğe kolayca erişilen sitede, sosyal medya bağlantılarından üst menü kırılımlarına kadar tüm mimari, kullanıcı dostu görsel arayüz eşliğinde kullanıma sunuluyor.

Güncel Galatasaray fikstürü, stadyum oturma planı, şampiyonluk kutlamaları, unutulmaz kareler ve daha birçok fotoğrafın yer aldığı galeriden medya içeriklerine kadar birçok farklı öge, yenilenen Türk Telekom Stadyumu web sitesinde bulunuyor.

İstatistiklere Türk Telekom Stadyumu

Seyrantepe'yi Aslantepe'ye dönüştüren Türk Telekom Stadyumu'na dair tüm istatistiki bilgiler, infografik arayüz eşliğinde yenilenen web sitesinde bulunuyor. Bir bakışta Türk Telekom Stadyumu ile ilgili tüm bilgi ve özellikleri yenilenen web sitesi üzerinden izlemek ve bilgi sahibi olmak mümkün.

Kaynak: Bültenler / Spor

Ceyhun Yılmaz Türk Telekom Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title