Haberler

Çevreci Kaymakam Savaş Tuncel Ödüllendirildi

Düzce'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri Kapsamında Akçakoca İlçesi Kaymakamı Savaş Tuncel'e Çevreye Gösterdiği Duyarlılıktan Ötürü Teşekkür Plaketi Verildi.

Düzce'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Akçakoca ilçesi Kaymakamı Savaş Tuncel'e çevreye gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Düzce'de Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çevre günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Çevre ve Orman İl Müdürü Oğuz Beyazıt, Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncel ve davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Şahin, Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncel'in çevreye çok önem verdiğini belirterek, "Dünya Çevre Günü çerçevesinde ilimizde ve Akçakoca ilçesinde gerçekten Akçakoca Kaymakamımız Savaş Tuncel önderliğinde İlimiz Çevre ve Sağlık Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğümüzün katkılarıyla çok güzel bir hizmet gerçekleştirildi. Bu hizmeti örnek olması açısından ödüllendirmek ve halkımıza duyurmak istedik. Kaymakamımız ilçesindeki bütün köylerin kanalizasyonları daha önce rastgele dışarıya derelere verilirken, bunları tek tek tespit ederek bütün bu yerlerin hepsine birer foseptik çukuru yapılmasını sağladı. Bu sayede derelerimiz, denizimiz ve çevremizi kirlenmekten kurtardı. Bu bizim için gerçekten büyük bir çalışma. Bu çalışmayı Düzce'nin il genelinde yaygınlaştırmak istiyoruz. Melen Deresini ve Karadeniz'i kirlilikten kurtarmak istiyoruz. Çevremizi yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz. Bu açıdan kendilerini ve çalıştığı ekibini kutluyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Ramazan Şahin, Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncel'e plaket verdi.

(AY-AK) 05.06.2008 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title