Haberler

Ceren Hindistan: Kemerle Dayak Yedim, Üzerimde Sadece Havlu Vardı

Güncelleme:

Son dönemlerde kızının kanser tedavisini yarıda kestiği iddialarıyla gündeme gelen Ceren Hindistan, "Hamileyken iki saat boyunca yerde kemerle dayak yedim. Üzerimde sadece havlu vardı" dedi.

Kızı Arya'yı tedavi ettirmediği ve onu adeta ölüme terk ettiği şeklinde çıkan haberlerle gündeme gelen model Ceren Hindistan, yaşananların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

KANSER TEDAVİSİNİ YARIDA MI KESTİ?

Kanser tedavisini yarıda kestiğini ve bir anne olarak kızıyla ilgilenmediğini iddia eden eski eşi hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Hindistan, iki haftadır magazin gündemini meşgul ediyor. Bu süre zarfında, hastane 2,5 yaşındaki kızı Arya'nın kanser tedavisini yarıda kestiği iddiasıyla Ceren Hindistan'a dava açtı.

Ceren Hindistan: Kemerle Dayak Yedim, Üzerimde Sadece Havlu Vardı

"KEMERLE DAYAK YEDİM, ÜZERİMDE SADECE HAVLU VARDI"

Yaşananlarla ilgili Posta'ya konuşan Ceren Hindistan, "Hamileyken iki saat boyunca yerde kemerle dayak yedim. Üzerimde sadece havlu vardı, yeni duştan çıkmıştım. Karnımı korudum, kafam şişti ve üç gün boyunca yastığa kafamı koyamadım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (52)

neslihan:

o sapik adami sikayet edebilir hapislerde küflendirebilirdi. Simdimi aciklama yapmak aklina geliyor. o sapik 1 degil 2 kisiyi birden dövmüs. üstelik hamileyken. kadina el kalkan eller kirilsin.

354
4
yanıtYanıtla
star:

sen adamı tanımıyorsun anlaşılan

yanıt3
yanıt2
MURAT:

KİM DÖVDÜ SENİ SÖYLE O KALKAN ELLERİ ALLAH TAŞ EDER GEÇMİŞ OLSUN

266
4
yanıtYanıtla
Hakan E.:

Hemen düşüş işaretini işaretlemişsiniz. Kız paylaştı instagramda tedavi gördüğü zamanın fotograflarını, kangren olmak üzereymiş çocuk fotoğraflarda hepsi var. Başka hastaneye gitmek için çıkarmış hastaneden çocuğunu araştırın biraz. . . O babası olacak herif çocuğu hastanede heryeri iltihaplıyken yılbaşı kutlaması yapmış biraz araştırın. Bu haberi yapan da insafsız mı böyle paylaşıyor? O fotoğrafları da atsa ya. Benim bile içim acıdı çocuğun halini görünce sizde hiç mi insaf yok.

242
1
yanıtYanıtla
alisan:

baska bise yemedinmi

10
186
yanıtYanıtla
.:

o havlu yu çıkarıp kemerle vuranı cazbetseyin dayak değil başka şey yerdin

1
138
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA:

SEBEPSİZ YERE DEĞİLDİR HERHALDE

1
99
yanıtYanıtla
elif:

şimdi düşünüyorumda hem koca insansın hem dayak yediğin adamın çocuğunu taşıyosun ve ortada birşey yok bazen diyorum gerzekalımısın niye çekdin onca yıl hep düzelir umudu var işde

87
2
yanıtYanıtla
neslihan:

Evet elif neden cektin onca yil. o umud Zaman kaybindan baska bir sey degil. insanlari ne degistirebilir nede duzeltebilirsin. ip inceldigi yerden kopsun derlerya. Dogru söylemisler. .

yanıt183
yanıt1
elif:

sevgili neslihan 6 yıl sonra ayrıldım iyikide ayrılmışım çalışdım kendime beni mutlu edecek bir hayat kurdum emekli oldum oğlum evlendi yani biraz gayretle Allahında yardımıyla herşey daha güzel oluyormuş

yanıt5
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title