Haberler

Cemil İpekçi, Yarışmacının Eteğini Kesti

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasında jüri üyelerinden Cemil İpekçi, yarışmacılardan Çağla Yıldırım'ın eteğini kesti.

Yapımcılığını 'Joker Yapım'ın üstlendiği; sunuculuğunu ise Ebru Akel'in yaptığı 'Bu Tarz Benim' yarışmasında Cemil İpekçi, tartışma yaratacak bir olaya imza attı.

YARIŞMACININ ETEĞİNİ KESTİ

Yarışmanın dün ekrana gelen bölümünde jüri üyelerinden Cemil İpekçi, yarışmacılardan Çağla Yıldırım'ın giydiği siyah dantelli elbiseyi beğenmedi ve yarışmacının eteğini makasla kesti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cemil İpekçi Ebru Akel Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (156)

AbdulhamidhanMobil-IOS:

Al işte laik bi ülke bunu istiyolar sapık bir ülke düzeni istiyolar

40
23
yanıtYanıtla
vatandaş:

HELAL OLSUN ADAM İŞİNİ PROFESYONEL YAPIYOR PROFESYONELLİK BUDUR TANIYI TEŞHİSİ NASILDA GÖRDÜ VE ELLERİYLE NASIL SADE VE GÜZEL YAPTI ÇEKİCİ VE ETKİLEYİCİ YAPTI BİR ANDA

15
35
yanıtYanıtla
tgb:

bu program program olsa keşke resmen bizleri kışkırtıyorlar ALLAH bunları İSLAH etsin bu kızların anneleri baba nasıl bırakıyor nasıl izini veriyorlar nasıl vicdan bu rtük nolur böyle programları kapatın nasıl izin veriyorsunuz böyle programların yayınlanmasına

40
6
yanıtYanıtla
serkan köse:

allah hepinizin belasını versin sizin gibiler yüzünden cehennem kazanı dahada ısınacak

32
12
yanıtYanıtla
Vatanist_46mobilWeb@haberler.com:

Bu bizim kültürümüz olamaz, olmamalı. BİRAZ DUYARLI OLALIM, Kültürümüze özümüze açıkça saldırıyorlar ve resmen tecavüz ediyorlar. Uyuma ey milletim uyan. İZLETME İZLETTİRMEEE..

37
2
yanıtYanıtla
huuu orda mısın Mobil-ANDROID:

Bu vatan iyice edepsiz terbiyesiz oldu. bunu yapan recep tayyip Erdoğan .eğer bu böyle giderse vatan diye birşey kalmayacak. böyle yarışmalar kalkmalı.

15
24
yanıtYanıtla
üniversitelimobilWeb@haberler.com:

Çok boş ve ahlaksız bir yarısma. İnsan olmadıklarını gösteriyorlar.

34
4
yanıtYanıtla
Recber azazimobilWeb@haberler.com:

Ne mutlu turkum diyenler bunlardir herhalde

16
21
yanıtYanıtla
bence:

Ahlaksızlık !

28
9
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Toplumu yozlastiriyorlar siyonist kafalar dusuk bel pantolon mini etek entel dantel sozler gunumuz gencligi bozuluyor kendi ozunden kulturunden uzaklastirilmaya calisiliyor bunkar planli seyler boyle ibislerde onlarin maşasi iste dikkat etmek bilinclenmek lazim artik

20
16
yanıtYanıtla
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title