Haberler

Çavdarhisar'da 13 Köye, İmece Usulü Kilitli Parke Taşı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde 13 köyde 20 bin metrekare kilitli parke taşının imece usulü döşendiği bildirildi.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde 13 köyde 20 bin metrekare kilitli parke taşının imece usulü döşendiği bildirildi.

Çavdarhisar Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından yıl içerisinde 13 köye 20 bin metrekare kilitli parke taşı ve taşların döşeme yapılması için kum dağıtıldığı, köylülerin kilitli parke ve kumları alıp imece usulü taşları köy sokaklarına döşedikleri açıklandı.

Çavdarhisar AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yıldız, "Kış ayları başlamadan 13 köyümüzde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızda sona geldik. Hacıkebir, Yenicearmutcuk, İlcikören, Yeşildere, Avşar, Kızık, Pusatlar, Akpınar, Çat, Efendi köprüsü, Doğancılar, Gökler, Gökağaç ve Susuzkaya köylerimizde önümüzdeki 15 gün içerisinde çalışmalarımız tamamen bitmiş olacak. Köylerimizdeki vatandaşlarımız devletimizin kendilerine verdiği kilitli parke taşlarını imece usulü çalışarak yaptılar. Vatandaşlarımız çamur ve özellikle kar yağışında yaşadıkları sorunlardan uzak bir kış geçirecekler" diye konuştu. (YD - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çavdarhisar Ak Parti Kütahya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title