Haberler

Çarşamba'da Bayramlaşma

Samsun'un Çarşamba İlçe Protokolü, Kurban Bayramı Dolayısıyla Çeşitli Kurumları Ziyaret Ederek Bayramlaştı. Çarşamba'da Kurban Bayramı Bayramlaşması İlk Olarak Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde Gerçekleştirildi. Daha Sonra Sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapalı Ceza ve Tutukevi, Devlet Hastanesi, Askerlik Şube Başkanlığı ve Çarşamba Belediyesi Ziyaret Edildi. Bayramların Önemini Vurgulayan Ka...

Samsun'un Çarşamba ilçe protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli kurumları ziyaret ederek bayramlaştı. Çarşamba'da Kurban Bayramı bayramlaşması ilk olarak Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde gerçekleştirildi. Daha sonra sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapalı Ceza ve Tutukevi, Devlet Hastanesi, Askerlik Şube Başkanlığı ve Çarşamba Belediyesi ziyaret edildi. Bayramların önemini vurgulayan Kaymakam Nusret Şahin, “Eski bayramların tadını almak için bizlerde bugün ziyaretlerde bulunduk. İnanıyorum ki birazcık olsun gezdiğimiz yerdeki insanları mutlu edebilmişizdir. Bayramlar kardeşliğin, sevginin ve birlik beraberliğin doruk noktada olduğu günlerdir” dedi.

Bayramlaşmaya Kaymakam Şahin'in yanı sıra, Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yusuf Börçe, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ayhan Ayar, 2. sınıf Tedviren Emniyet Müdürü Tahir Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, meclis üyeleri, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

(EŞ-SA)

21.12.2007 17:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title