Haberler

Capello ile Real Madrid Taraftarının Arası Açık

Real Madrid Taraftarlarının Teknik Direktör Fabio Capello'ya Yönelik Tepkileri Dinmek Bilmiyor.

Real Madrid taraftarlarının teknik direktör Fabio Capello'ya yönelik tepkileri dinmek bilmiyor.

Dün akşam Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Zaragoza'ya karşı oynanan lig maçında Real Madrid'in iyi futbolu ve galip gelmesi taraftarını tatmin etmedi. Maçın büyük bölümünde Real Madrid'li taraftarlar takımları aleyhinde tezahürat yaptı. Taraftarlar özellikle Real Madrid'in teknik direktörü Fabio Capello aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Real Madrid'in çizdiği kötü tablonun baş sorumlusu olarak taraftarlar tarafından yoğun olarak eleştirilen Capello, maçın bitişiyle yedek kulübesinin arkasında bulunan taraftar gurubu ile tartıştı. Taraftarlara elle hareket yapan İtalyan teknik adamın fotoğrafları İspanyol basınında birçok gazetede yer aldı.

Real Madrid'e 10 yıl önce geldiği zaman büyük başarılara imza atan ve zamanında Real Madrid'e altın çağlarından birini yaşatan Capello, ikinci kez geldiği bu sezonda Real Madrid taraftarının istenmeyen adamı haline geldi.

Taraftarlar, önemli futbolcuları takımdan kesmesi ve takım üzerinde yeterli etkiyi kuramaması, futbol mantığının artık geçersiz olduğu iddiasıyla Capello'yu sıkça eleştiriyor.

(BU-ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title