Haberler

Çanta Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı

Güncelleme:

Avustralya'dan tatilini geçirmek için Adana'ya gelen kadının çantasını çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Avustralya'dan tatilini geçirmek için Adana'ya gelen kadının çantasını, misafir olarak kaldığı evin bahçesinde uyuduğu sırada çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Avustralya'da yaşayan ve tatilini geçirmek için yaklaşık bir hafta önce Adana'ya gelen Gülcan Aslan (50), misafir olarak kaldığı Yeşilyurt Mahallesi'nde akrabalarının evinin bahçesindeki kamelyada uyuyakaldı. Aslan, uyandığında içinde bin 550 Avustralya Doları, 350 lira, pırlanta yüzük, çeyrek altın, cep telefonu ve kol saatinin bulunduğu çantasının çalındığını fark ederek polise başvurdu.

Bölgede hırsızlık olaylarının önlenmesine karşı denetimlerini artıran hırsızlık büro amirliği ekiplerinin şüphe üzerine arama yaptığı iki kişinin üzerinde Avustralya Doları ve kadın kol saati bulundu. Bu sırada telsizden bir kadın çantasının çalındığı ve içinde bulunan eşyalar arasında kadın kol saati ile bir miktar Avustralya Doları olduğu anonsu geçmesi üzerine M.E.B. ve T.K. gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlılardan M.E.B. suçunu itiraf ederek diğer eşyaların yerini gösterdi. Bulunan eşyalar Gülcan Aslan'a teslim edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.E.B tutuklandı, arkadaşı T.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Gülcan Aslan Avustralya Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title