Haberler

Kadın İzleyicinin "Akrabamızın Gelinliğini Parçaladık" İtirafı Ağızları Açıkta Bıraktı

Güncelleme:

Beyaz Tv ekranlarında Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen 'Hayatta Her Şey Var' programına başlanan izleyici itirafıyla şaşkına çevirdi.

"AKRABAMIZIN GELİNLİĞİNİ PARÇALADIK"

Yaşadıklarını nasıl anlatacağını bilemediğini belirten kadın izleyici, "Düğün günü akrabamızın gelinliğini parçaladık" itirafında bulundu.

ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER

Bu itiraf karşısında hem ekran başındakilerin hem de stüdyodakiler şaşkınlığını gizleyemedi. Seyirci, bu davranışı neden gerçekleştirdiğini ve sonrasında yaşadığı vicdan azabını çarpıcı sözlerle ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (47)

cenker:

Millet sapıtmış.

25
0
yanıtYanıtla
HUNULU :

rtük diye bir şey onların görevi neydir acaba

22
0
yanıtYanıtla
Misafirr:

Bunu haber diye buraya koyuyorsunuz ya...pes!

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu habermi yani yazıklar olsun

12
0
yanıtYanıtla
RACO:

bu sunucuların ağzının hiç kapandığı yokki zaten reyting diye oynamadıkları rol kalmıyo ağızları açık kalmışmış bilmem neymiş sinek girsin ağızı açık olanın ağzına bi daha açık kalmaz :))))

12
0
yanıtYanıtla
HABER SANIP OKUYAN:

haber diye verdiğiniz şeye bak Allah kahretmesin !!!

10
0
yanıtYanıtla
a akkaya:

bu haberi koyan galiba lüzumsuzluk yarışmasında madalya almak istiyor.

9
0
yanıtYanıtla
CAN:

Gelinligi parcaladik eeee? Ne olmus anlamdim ? Bende parcalarim atarim sorun ne onu anlamadim aciklama yok ne olmius yazmamislar ne bicim haber bu?

8
0
yanıtYanıtla
HERALDE:

Nedense bu programla ilgili her Allah''ın günü saçma sapan haberler yayınlanıyor, kurmaca olduğu apaçık ortada. . . Haber değeri taşıyan şeyleri yayınlamanızı rica ediyorum. . . .

7
1
yanıtYanıtla
FATİH:

Ne de çok cahil kadınımız var. Bunların eğittiği yeni nesille ülke bu halde. Bu cahillikle kadınlar ''Fâtihler doğuracak'' öyle mi?Hangi ''Delikanlım! işaret aldığın gün atandan! Yürüyeceksin! Millet yürüyecek arkandan!'' sözlerindeki delikanlılardan olacak? Bir kaldırmadınız bu programları. Sunucu anlama özürlü konu öyle. . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title