Haberler

Canlı Bomba Listesinde Resmi Paylaşılan Vatandaş Sokağa Çıkmıyor

Güncelleme:

IŞİD'in arananlar listesinde adı geçen ve başına 300 bin TL ödül konulan Gaziantepli vatandaş, linç edilmekten korktuğu için sokağa çıkamıyor.

Sosyal medya ve televizyonlardaki haberlerde IŞİD'in arananlar listesinde adı geçen ve başına 300 bin TL ödül konulan Gaziantepli vatandaş, terörist olmadığını ispatlamak için emniyet ve adliye arasında mekik dokuyor.

TANIDIKLARI BİLE ŞÜPHELENİYOR

Daha önce ismi IŞİD üyeliğinden yeşil bültenle arananlar listesinde bulunan Gaziantepli telefon satıcısı Bayram Yüceel, polis tarafından yakalandıktan sonra serbest bırakıldı. Şu an tutuksuz yargılanan vatandaş, pazar günü IŞİD militanın kendini patlatması sonrasında sosyal medyada yayılan arananlar listesinde resmini görünce şok oldu. Birçok ulusal kanal ve sosyal medyada diğer IŞİD üyeleri gibi fotoğrafı yayınlanan Yüceel, soluğu emniyette aldı. Emniyetin arananlar listesinde bulunmayan Yüceel, linç edilme korkusuyla sokağa çıkamaz hale geldi. Kendisini tanıyanların şüpheli bakışlarından korkan Yüceel, Gaziantep Cumhuriyet savcılığına başvurarak fotoğraflarının kaldırılması için suç duyurusunda bulundu.

SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYOR

Linç edilmekten korktuğu için 3 gündür sokağa çıkamayan 34 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Yüceel, sosyal medyadaki fotoğraflarının bir an önce kaldırılmasını istiyor. 7 ay önce fotoğrafının emniyette çekildiğini söyleyen Yüceel, terör örgütü IŞİD ile hiçbir alakası olmadığını iddia etti. 7 ay önce terör örgütü üyeliğinden gözaltına alınmasının ardından iş yerini kapatmak zorunda kaldığını söyleyen Yüceel, 6 aydır da iş bulmakta zorluk çektiğini belirtti. Yaşanan olayın unutulmaya yüz tuttuğu sırada en azılı IŞİD üyelerinin arasında resmi paylaşılan Bayram Yüceel, bu kez televizyonlarda fotoğrafını görünce soluğu emniyette aldı. İçişleri arananlar listesinde bulunmadığını öğrenen Yüceel, savcılığa giderek resminin kaldırılması için müracaat etti.

"BAŞIMA ÖDÜL DAHİ KOYMUŞLAR"

İnsan içine çıkamadığını belirten Bayram Yüceel, "Benim fotoğraflarımı terörist diye özel kanal ve sosyal medyada paylaştılar, İnsan içine çıkamıyorum. Başıma ödül dahi koymuşlar benim kesinlikle bunlarla bir alakam yoktur. Ben devletime milletime bağlı bir insanım. Sokakta tanıyan herkes bana bakıyor, çocuklarımı okula göndermeye korkuyorum. İnsanların beni linç etmesinden korkuyorum" diye konuştu.

Yüceel, hukuk mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, resmini yayınlayan sosyal medya kullanıcıları ile haber yapan basın kuruluşlarına tek tek ulaşıp, resminin kaldırılmasını istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title