Haberler

Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açıyor

Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2007-2008 Sezonunu Yeni Oyunlarla Açıyor.

-Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2007-2008 sezonunu yeni oyunlarla açıyor.

ANKARA (ANKA) - Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini, geçen sezon oldukça ilgi gören Turgut Özakman'ın eseri "Bir Şehnaz Oyun" la 15 Ekim'de açacak.

Çocuk oyunlarıyla da minik izleyicilerini yalnız bırakmayacak tiyatro, bu sezon için "Denizin Çocukları" adlı oyunu sahneleyecek. Yakın bir zamanda kaybettiğimiz yazar ve yönetmen Mustafa Ahmed Yuvanç'ın yazdığı bu çocuk oyunu, 27 Ekim'den itibaren her Cumartesi Pazar, çocuklarla beraber olacak.

Sezon içinde yepyeni oyunlarla izleyenleri kucaklayacak Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yine tiyatroseverlere ücretsiz oyun izleme keyfini yaşatmak için son provalarını yapıyor.

- BİR ŞEHNAZ OYUN -

Turgut Özakman'ın kalemiyle hayat bulan bu müzikli oyun, 1. Dünya Savaşı eşiğindeki Osmanlı İmparatorluğu'nu, çeşitli insan tiplerini ele almaktadır. Öykü bir genelevde "sermayelerden" Şehnaz ile zaptiye amiri ve katibi arasındaki ilişkileri ele alıyor.

- DENİZİN ÇOCUKLARI -

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title