Haberler

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'dan Beklenen Haber Geldi! Çiftin Bebeği Olacak

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Asena Atalay'dan boşandıktan sonra Şükran Ovalı ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bebek beklediği öğrenildi.

Lifetime TV'de yayınlanan 'Laf Bende Kalmasın' programının yorumcusu Elif Güvendik, Şükran Ovalı'nın anne olacağını canlı yayında açıkladı. Güvendik, çifte mutluluklar dilerken bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söyledi.

MURATLARINA ERDİLER

Bir senedir evli olan çiftin bebek istedikleri magazin kulislerinde dolaşıyordu. Çift, sonunda muratlarına erdi.

İkili, geçtiğimiz yıl evlenmişti;

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'dan Beklenen Haber Geldi! Çiftin Bebeği Olacak

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'dan Beklenen Haber Geldi! Çiftin Bebeği Olacak

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'dan Beklenen Haber Geldi! Çiftin Bebeği Olacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elif Güvendik Şükran Ovalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (9)

sakin:

Zavallılar...rezilliğe batmışlar gafilce yaşıyolar...bu topcuda akıl olsaydı aynı model kadın almazdı...ama ne kadar zengin olursan ol namusluyu parayla alamazsın...

2
10
yanıtYanıtla
ilayda:

ne kadar saçma yorum milletin namuslu olup olmadığını ölçen aletiniz mi var sizin yada namus ölçünüz ne ne kadar iftiraco youm milletin namusuna dil uzatmek hadsizlik

yanıt0
yanıt0
Alihan:

Nasıl sevindim anlatamam heyecan ne yemek yiyebilirim nede uyuyabilirim yarında iş var

8
3
yanıtYanıtla
Kebapçı Selahattin:

Futbol, Rakip, Taraftarlık şu bu nederseniz deyin bunlar ayrı, Aile kavramı apayrı. Mutluluklar dilerim.

10
0
yanıtYanıtla
????:

Vatana millete hayırlı olsun merak içinde bekliyorduk zaten

8
0
yanıtYanıtla
hhh:

Çoçuk evliliklerini yasaklayanlar bu tarz kişilerin evliliklerini neden yasaklamıyo?bunlar ailenin ne demek olduğunu biliyomu?evliliği?çocuk yetiştirmeyi? Bir kaç sene sonra birbirbirlerinden bıkar ayrılırlar.çünkü bu tarz kişiler evliliği oyun sanıyo..

2
3
yanıtYanıtla
Uuykucu:

Mutluluklar...??????

2
1
yanıtYanıtla
Selçuk:

Atv işin cıvkını çıkardı maç vereceksen a sporda ver bu ne yaa Raci Şaşmaz ya da kanal değiştirin dalga geçer gibi ayıp ya

0
0
yanıtYanıtla
Deniz deniz:

Mutluluklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title