Haberler

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Güncelleme:

Futbolcu Caner Erkin ile evli olan ve 3,5 aylık hamile olan Şükran Ovalı'nın bebeğinin cinsiyetinin kız olacağı ortaya çıktı. Caner Erkin, bebek odası için 100 bin TL harcama yaptı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu ve ikiz bebek beklemedikleri ortaya çıktı.

ŞÜKRAN OVALI İLK KEZ ANNE OLMANIN HEYECANINI YAŞIYOR

Şükran Ovalı ilk kez anne olmanın heyecanını yaşarken Caner Erkin'in Asena Atalay ile olan evliliğinden Çınar adında bir oğlu var.

EŞİNİN ÜZERİNE TİTRİYOR

6 ay sonra bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşayan ikiliden Caner Erkin ise eşinin adeta üzerine titriyor.

Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Caner Erkin, Şükran Ovalı'nın bir dediğini iki etmiyor.

BEBEK ODASI İÇİN 100 BİN TL HARCADI

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Caner Erkin öte yandan Beykoz Acarken'teki villasında bebek odası için 100 bin TL'ye tadilat yapmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

görgüsüz caner:

insanlarımız asgari ücretle hayatlarını şükrederek yaşıyorlar. bunlar gibi görgüsüzler harcadığı paraya bak. git bi garibana ev al desen para vercekmi acaba.

9
1
yanıtYanıtla
Realist:

Biz bayanlar olarak daha kıymetliyiz tabii ki. Aşağıda yazdığım yanlış anlaşılmış. Caner’in Asena’dan erkek çocuğu yok muydu, erkek doğurdu diye gözünüzde büyütürsünüz ya hani, niye ayrıldılar o zaman. Erkek doğurunca kendini ve evliliğini güvende hissedenler için ibret olsun...

3
2
yanıtYanıtla
ERKEK:

Kadınlar GÜL dür.

2
1
yanıtYanıtla
NİSAN:

kızıda erkeğide yine kız 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor bunu unutmayın lütfen

1
1
yanıtYanıtla
Oğuzzhan:

100bin liram olsa bi ew alsam die allaha yalvarırken onlar sadece bir tek oda için yüzbinlira harcıyorlar..bi tek odam var hem yiyorum hem yatıyorum ve 4 kişilik aileyiz.. hepimiz bir odada kalmk zorundayız bu devirde çocuklarımla yerde yatıyorum... ne acı bi adelat terazisi

1
1
yanıtYanıtla
istanbul:

iyi hoş güzel yazmışsın allah yardımcında olsun ama madem durumun bu kadar kötü 4 çocuk niye biz süründük onlardamı sürünsün die kusura bakmayın ama en zengin ailelerin bile en fazla 2çocuğu var artık siz durumuz böleyken bide 4 çocuk yapmışsınız allah bağışlasın allah acılarını göstermesin ama suçu biraz kendinizdede arayın. . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Realist:

Erkek doğuranın bile kıymeti bilinmiyor bu ülkede, haberiniz olsun...

0
0
yanıtYanıtla
istanbul:

hala erkek değilde kız doğurduğu için kadına vebalı gözüyle bakan şehirlerimiz var malesef bilinmesi gerekki erkek çocuk babadan gelir internette herşeye bakmayı izlemeyi bilirler ama erkek çocuğun babadan geçeceğini araştırmıyorlar cahillerrrr

yanıt75
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title