Haberler

Çağatay Ulusoy'la Komşu Olan Aras Bulut İynemli, 10 Bin Lira Kira Ödediği Eve 150 Bin TL Harcama Yaptı

Güncelleme:

Eski rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile komşu olan Aras Bulut İynemli, aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini dekore ettirmek için yaklaşık 150 bin TL harcadı.

Şehir hayatından sıkılarak ormanlık yerlere taşınan ünlüler kervanına oyuncu Aras Bulut İynemli de katıldı. İynemli, İçerde dizisinde birlikte rol aldığı kankası Çağatay Ulusoy gibi, yeni evi için tercihini ormanlarla çevrili Zekeriyaköy'den yana kullandı.

KİRALADIĞI EVE 150 BİN TL HARCADI

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; yaklaşık 2,5 ay önce aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini gönlüne göre dekore ettirmek isteyen Aras Bulut İynemli, dekorasyon için yaklaşık 150 bin lira harcadı.

Çağatay Ulusoy'la Komşu Olan Aras Bulut İynemli, 10 Bin Lira Kira Ödediği Eve 150 Bin TL Harcama Yaptı

Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçerde' dizisinde başrolü paylaşmışlardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Çağatay Ulusoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

fakirler gene kudurmus sizene adam kazanıyor ister evini değiştirir ister 150 bine halı alır sana girip cıkanmı var muslumansınız alayınız ama kuduryonuz sizden iyi birisi olunca

16
13
yanıtYanıtla
fulya:

Bir kac diziden fazla para alinca parayi nereye harcayacaklarini sasiriyorlar. Genc yasta calisirken yatirim yapmali. simdiden bu Kadar kira ve Dekor parasi verirse gelecegini Garantie altina alamaz. söhret saman alevi gibi yanip sönüyor.

20
7
yanıtYanıtla
ASLI:

BURADAKİ HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM.

21
6
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

ÇİN MALI SAHTELERİMDEN SAKININ!!! SADECE VE SADECE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.

yanıt0
yanıt1
GERÇEK ASLI:

BİNLERCE HAYVANIN ACIMASIZCA KAT EDİLDİĞİ BİR GÜNÜ BAYRAM OLARAK KUTLAYAMAM.

yanıt0
yanıt1
ASLI:

BEN HAYVANLARIN DERİ VE ETLERİ İÇİN ÖLDÜRÜLMESİNE KARŞIYIM. KESİNLİKLE ET YEMEM. SADECE ARA SIRA SÜT İÇERİM. BOL BOL MEYVA VE SEBZE YERİM.

yanıt0
yanıt1
Adanalı:

Bu haber doğruysa yazık çok yazık,müsriflik iflah etmez,unutmayın sanatçı yada müzisyenlerin paralarının bereketi olmaz,şöyle bir bakın bu ülkede İbrahim Tatlises kadar para kazanan oldu mu?Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses ve daha niceleri ve birçoğu da sokaklarda parklarda yatarak can verdi,bunlar gelip geçici hevesler sonu olmazzz

14
4
yanıtYanıtla
Doktor:

ne işin var oğlum, madde mi satacaksınız. . . uzak dur böyle adamlardan. . .

5
4
yanıtYanıtla
Büşra:

YAHU BIZENE PARA ONUN EV ONUN ORDA MUTLUDUR YASADIGI YERI GUZELLESTIRIYODUR

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

150 bini kiradanmı düşecek ceptense kira evine çok para yazık

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title