Haberler

Büyükmandıra Belediyesinden Eğitime Destek

Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, beldedeki okullarda öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, beldedeki okullarda öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Balyemez, eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla beldedeki okulları ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Balyemez, öğrencilere kırtasiye seti dağıttı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Balyemez, gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesi için eğitime destek verdiklerini ve ayrım gözetmeksizin bütün öğrencilere kırtasiye seti hediye ettiklerini söyledi.

Balyemez, öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Okul kavramı çok önemli bir kavramdır çünkü, okul sadece müfredatlara bağlı kalarak öğrenim aldığımız bir yer değil, aynı zamanda arkadaşlığı, davranışı, ahlaki değerlerimizi öğrendiğimiz, hayatı ilk tanıma şansına sahip olduğumuz son derece mühim bir yerdir. Bir öğretmen çocuğu olarak, onlar gibi okul sıralarından geçen bir ağabeyleri olarak öğrencilerimize bu paketleri armağan etmenin mutluluğu paha biçilmez. Geleceğin ilim, irfan sahibi, ülkesini seven ve ülkesi için faydalı bireylerin yetişmesini temenni ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Büyükmandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title