Haberler

Son dakika gündem: Develi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin saha tespitleri tamamlandı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Develi Belediyesi tarafından yürütülen ilçe merkezinde beş mahalleyi kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yakından takip ettiği bildirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Develi Belediyesi tarafından yürütülen ilçe merkezinde beş mahalleyi kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yakından takip ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, ilçelerde planlanan ve yapılan dönüşüm projelerinde, ilçe belediyeleriyle işbirliği geliştirdiklerini ifade etti.

Daha önce Hacılar ve Talas belediyeleri ile çalışmalar yaptıklarını ve dönüşüm projelerinin halen devam ettiğini belirten Büyükkılıç, "Şimdi de Develi ilçe merkezinde Fenese Aşağı, Fenese Yukarı, İzmirli, Everek ve Camikebir mahalleleri için yapılacak projenin hayata geçmesi için Develi Belediyemiz ile çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Büyükkılıç, dönüşüm projeleriyle ilgili alan ilanı, yetki devri işlemleri, saha tespitleri, dönüşüm modellerinin hazırlanması, hak sahipliklerinin düzenlenmesi, dağıtıma esas yapılacak yeni projenin hazırlanması ve diğer tüm işlemlerde ilçe belediyelerinin ihtiyaç duydukları işlemlerde yanlarında olduklarını kaydetti.

Kayseri'de şehirleşmeyi hep ön planda tutarak kentsel dönüşüm çalışmalarına öncü olmaya çalıştıklarını aktaran Büyükkılıç, "Yaşanılabilir şehirler inşa etmenin yolu kentsel dönüşümlerden geçiyor. Biz de projelerimizi ve çalışmalarımızı bu alanda geliştiriyoruz. Kentsel dönüşüm ile ilçe merkezlerimizin Kayseri'nin kimliğine ve gelecek vizyonuna uygun olacak şekilde hizmet etmesi ve kentsel mimari çerçevesinde yeniden düzenlenmesi amaçlanıyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Develi Belediyesi Memduh Büyükkılıç Develi Politika Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title