Haberler
BBC

Büyük İkramiyeyi Kazanınca Ortak Bilet Aldığı Yeğenini Tehdit Etti: O Kadar Etmezsin

Güncelleme:

Kanada'da yeğeni ile birlikte katıldıkları çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan kadın, ödülü bölüşmeyeceğini söyleyerek yeğenini dava açmakla tehdit etti.

Kanada'da düzenlenen "Chase the Ace" adlı çekilişte Reddick ile yeğeni Tyrone MacInnis'in isimlerinin bulunduğu bilete 1,2 milyon Kanada doları (4.5 milyon Türk Lirası) ikramiye isabet etti. Barbara Reddick adlı kadın, biletin üstüne yeğeninin ismini sadece şans getirmesi için yazmış olduğunu söyledi.

Büyük İkramiyeyi Birlikte Kazandığı Yeğenini Tehdit Etti: Mahkemede Görüşürüz

"YARIN BİR AVUKAT TUTUYORUM"

Nova Scotia eyaletinde düzenlenen törende temsili ödül çekin üzerinde de ikisinin ismi yer aldı. "Yeğenine ikramiyeyi bölüşme sözü vermediğini iddia eden Reddick, birlikte verdikleri pozun ardından "Yarın bir avukat tutuyorum" diyerek yeğenini tehdit etti.

YEĞENİ REDDEDİYOR

MacInnis ise Reddick ile çekiliş öncesi kazanmaları halinde ikramiyeyi bölüşmek üzere anlaşmış olduklarını söyledi. Reddick ise "yalan söylüyor" diyerek karşı çıktı.

"OĞLUM GİBİYDİ"

Reddick biletin üstüne "sadece şans getirmesi için" yeğeninin ismini yazdığını belirtti ve "çünkü o benim oğlum gibi-ydi" dedi.

Reddick yeğenine büyük ikramiyeyi değil, çıkması halinde daha küçük ikramiyeleri bölüşme sözü verdiğini söyledi.

"YARIM MİLYON ETMEZ"

Ödülü bölüşmek istemeyen Reddick "Yeğenim şanslıydı ama yarım milyon dolar edecek kadar değil" dedi.

Çekilişi düzenleyen şirketin başkanı Bernice Curley, aile arasındaki bu kavgadan ötürü hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

"Chase the Ace" Kanada'nın doğu kıyılarında popüler bir şans oyunu ve gelirleri büyük oranda yardım derneklerine bağışlanıyor.

BBC

Kanada Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

PARANIN GÖZÜ ÇIKSIN. . HANİ OĞLU GİBİ SEVİYORDU? DEMEKKİ ARADA PARA OLUNCA ANA, BABA, KIZ, OĞUL HAK GETİRE. HEPSİ DE YALAN. . YALAN DÜNYANIN FANİ İNSANLARI NEYİN PEŞİNDESİNİZ?

18
0
yanıtYanıtla
birisi:

İNSANLAR YAŞLANDIKÇA BENCİLLEŞİYOR

9
1
yanıtYanıtla
BATUHAN:

KÜÇÜK İKRAMİYE ÇIKARSA PAYLAŞMA SÖZÜ VERDİM DEMESİ KADININ TAMAMEN YALANCI OLDUĞUNUN ISPATLIYOR.

9
0
yanıtYanıtla
Hahaha:

Binlerce dansöz var

6
1
yanıtYanıtla
KAYAHAN:

Eğer yeğeni bilet alınırken para vermişse...ikramiyenin yarısı onundur.Aksi takdirde kadın nasıl olsa büyük ikramiye cıkmayacağını düşünüp de... çıkan ikramiyenin yarısı senin demişse bu durumda isterse yeğenine yarısını vermeyebilir.Bu durumda sadece sözünde durmadığı için kınanabilir. Yeğeni kanunen hiç bir hak elde edemez.

3
3
yanıtYanıtla
BETÜL:

Dünyada savaşlar ve yenilecek bir şeyler olmadığında para ve altın ne işe yarar ki.!

6
0
yanıtYanıtla
maho:

ama o dediklerinin hepsi de şu anda var yani. Paraya tapanların dünyasında parayla çok beşer satın alırsın

yanıt0
yanıt0
SEVİLAY:

Eğer ikramiye çıkan bileti ortak almışlarsa büyük ikramiye olsun, küçük ikramiye olsun fark etmez yarı yarıya bölüşmeleri gerekir...

5
0
yanıtYanıtla
İSLAM SEVDALISI OSMANLI TORUNU ERGİN:

Çok haklısınız Sevilay hn. Gerçekten haksızlık var ortada. Şu zamanda sizin gibi düşünceli bir insan bulmak çok zor . Kaldı mı sizin gibi anlayışlı zeki bayanlar.

yanıt3
yanıt0
BİR İNSANI TANIMAK İSTİYORSAN:

Ona ya para vereceksin ya yetki ya da makam.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title