Haberler

Buü'de 55. Kütüphane Haftası Ödülleri Dağıtıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, 55. Kütüphane Haftası dolayısıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın düzenlediği ödül törenine katıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, 55. Kütüphane Haftası dolayısıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın düzenlediği ödül törenine katıldı. Bulunduğu ilk faaliyetin kitap ve kütüphanecilik üzerine olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Kılavuz, "Kitap üzerine sayfalarca konuşmak mümkün" dedi.

BUÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 55. Kütüphane Haftası dolayısıyla ödül töreni düzenledi. Törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, akademisyenler, personel ve öğrenciler katıldı. Saim Kılavuz, göreve tayin edildikten sonra katıldığı ilk programın böylesine güzel olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ödül töreninin kendisi için önemli bir tevafuk olduğunu vurgulayan Rektör Saim Kılavuz, "Bizler kitap ile yatıp kitap ile kalkıyoruz. Ayrıca kitabın kültürümüzde ayrıcalıklı bir yeri olduğunu iyi biliyoruz. Üniversite içerisinde katıldığım ilk faaliyetin kitap ve kütüphanecilikle ilgili olmasına çok memnun oldum. İnşallah böyle güzel faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Kitap konusunda söylenecek çok fazla söz var. Bir araya gelmeye devam ettikçe detaylı olarak konuşmak mümkün olacaktır. Katkı koyan, destek veren ve kitap konusuna gönül veren herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin, akademisyenlerin ve personelin ilgisini çekecek çeşitli faaliyetler düzenledi. "Benim için kütüphane" konulu video yarışması, kitap bulma yarışması, kitap dayanışması gibi pek çok faaliyetin yanı ıra, Kütüphane Haftası boyunca bankoda işlem yapan her 55. kişiye ödül verildi. Törenin sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve akademisyenlere ödülleri takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title