Haberler

Bush'un Hayatını Anlatan "W" 14 Kasımda Vizyonda

ABD Başkanı George W. Bush'un yaşamı ve başkanlık sürecini anlatan ''W'' 14 Kasımda gösterilmeye başlanacak.

Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone imzasını taşıyan filmin senaryosunu Stone, Stanley Weiser ile birlikte yazdı.

George W. Bush rolünde Josh Brolin'in kamera karşısına geçtiği filmde Elizabeth Banks (ABD'nin First Lady'si Laura Bush), Thandie Newton (ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice), Ioan Gruffudd (İngiltere Başbakanı Tony Blair), Richard Dreyfuss (Dick Cheney), James Cromwell (Baba Bush), Scott Glenn (Donald Rumsfeld), Ellen Burstyn (Anne Bush), Noah Wyle (Donald Evans), Jeffrey Wright (Colin Powell), Rob Corddry (Ari Fleischer), Toby Jones (Karl Rove) ve Jennifer Spies (Susie Evans) rol aldı.

Film, ABD'de, başkanlık seçimleri öncesinde 17 Ekimde gösterime girecek.

Üç perdeden oluşacak filmin birinci perdesinde Bush'un gençlik yılları konu edilecek, ikinci perdede kişisel ve dinsel dönüşüm süreci izlenecek ve kendisi gibi ABD Başkanı olan babasının gölgesinden kurtularak ülkenin en güçlü insanı konumuna gelişi anlatılacak, son perdede ise Irak'ı işgaline yer verilecek.

''W'' filminin finansmanı bazı Çinli, Alman ve Avustralyalı fonların katılımıyla bağımsız olarak sağlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title