Haberler

Buse Varol, ülkenin Elazığ için ağladığı günde kendi fotoğrafını paylaşınca tepki çekti

Güncelleme:

Alişan'ın karısı Buse Varol, Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaştı. Varol'un Türkiye'nin depremi konuştuğu günde yaptığı paylaşıma kısa sürede tepki yorumlar yağdı.

Türkiye, dün akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. 2018 yılında ünlü türkücü Alişan ile nikah masasına oturan oyuncu Buse Varol ise bu acılı günde sosyal medya hesabı Instagram'dan eskiden çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı ise kısa sürede tepki çekti.

HERKES DEPREM PAYLAŞIMI YAPARKEN O KENDİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Batman, Suriye ve Irak'tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı deprem bölgesinde birçok vatandaş hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu ve binlerce kişinin acısını paylaştığı olayda Buse Varol'un kendi fotoğrafını paylaşması ise takipçilerini kızdırdı.

Buse Varol, ülkenin Elazığ için ağladığı günde kendi fotoğrafını paylaşınca tepki çekti

TEPKİ YORUMLARI YAĞDI

Varol, depremi öğrendiğinde Instagram'ın hikaye kısmından paylaşım yaparak "Geçmiş olsun Elazığ. İnşallah can kaybı yoktur" dedi. Bu paylaşım dışında depreme sessiz kalan Varol, eskiden çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Varol'un fotoğrafının altına "Türkiye'nin neyin peşinde sen neyin peşindesin", "En azından bugün yapmasaydın", "Yazıklar olsun" ve "Takipten çıkıyorum" gibi yorumlar yaptı.

FOTOĞRAFI HEMEN SİLDİ

Fotoğrafı paylaştığı andan itibaren binlerce tepki mesajı alan Buse Varol, paylaşımını 25 dakika içinde kaldırdı. Varol konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İşte Buse Varol'un paylaşımına gelen bazı yorumlar:

Buse Varol, ülkenin Elazığ için ağladığı günde kendi fotoğrafını paylaşınca tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Buse Varol Türkiye Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

ASİLTÜRK__:

Sonradan görme olunca böyle oluyor, artık o bir elit tabaka üyesi olduğunu düşünüyor. Fakirin, fukaranın, acı çekenin hali çok da şeyinde.

38
0
yanıtYanıtla
temel:

reklam icin kirk takla atan birisi bu

37
0
yanıtYanıtla
Saynur deniz..:

Ateş düştüğü yeri yaktı bunun gibilerin tuzu kuru yazıklar olsun bunun gibilere

33
2
yanıtYanıtla
KASABALI:

Berbat ikili

33
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza.:

bu sanatçıların inanın hiç birinin içinde vicdan yok bunların tek amaçları unutulmamak gündemde kalmak para kazanmak başka bir amaçları yok ben bunların çiğerini bilirim . .

26
1
yanıtYanıtla
Memoli:

Bir dakika kardeşim SANATÇI mı ne sanatçısı afedersin ne zamandan beri orasını burasını açmakla sanatçı olunuyor bu ülkede ama haklısın demek ki olunuyormuş

yanıt1
yanıt0
SANATÇIYMIŞ:

Bunlar mı sanatçı? Sabatçı ne demek öğren.

yanıt1
yanıt0
Şemsettin SUNGUR:

Bu eşekler adam olmaz. Bunları bu duruma bunların konserlerine gidenler bunların filmlerini izleyenler bu duruma getiriyor.

24
0
yanıtYanıtla
kılıç:

kalıtesızlik toplum böyle insanları sılmesı lazım

23
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sevimsiz karı-koca!

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title