Haberler

Bursa Kent Konseyi'nde yoğun mesai

Güncelleme:

Türkiye'nin en aktif ve en dinamik kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi, faaliyetlerin planlanması için yoğun mesai harcıyor.

Bursa Kent Konseyi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren 30 çalışma grubunun temsilcisi koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, idari konular ve genel işleyiş hakkında, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Vekili Murat Başlar ise çalışma gruplarının amaçları, etkinlik alanları ve "Bursa Kent Konseyi Çalışma Grupları Yönergesi" konuları hakkında bilgiler verildi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, üretken, çözüm üreten, bir şeyler vermek için çalışan çok değerli ve kaliteli insanlardan oluşan çalışma gruplarının Bursa için önemli bir değer olduğunu söyledi. Bursa ile ilgili her türlü konunun kent konseyi çatısı altında konuşulmaya devem edeceğini söyleyen Çepni, "Bursa Kent Konseyi çalışma gruplarıyla yeni projeleri hayata geçiriyor. Şehre dokunan projeleri çok yakında faaliyete geçireceğiz. Bursa için fikri olan, sorunlara çözümler üretmek isteyenlerin buluşma noktasıyız. Bursa için bende varım diyen herkesi bekliyoruz" dedi.

Bursa Kent Konseyi çalışma grupları

Antik Bursa, Bursa 2026, Bursa, Çekirge, Çevre, Eğitim, Fotoğraf, Gönül Dostları, Halk Oyunları, Hemşehri Dernekleri, İş Hayatı, Kalkınma, Kent Güvenliği, Kent Hayatı, Koza, Kültür Sanat, Merinos, Müzik Eğitim, Ressamlar, Sağlık, Sanayi Ve Ticaret, Sosyal İşler, Spor, Süleyman Çelebi, Şairler Yazarlar, Tarihi Kültürel Miras, Turizm, Türk Sanat Müziği, Uludağ ve Yabancılar çalışma grubu, Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Turunç Hasan Çepni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title