Haberler

Mahalleye yayılan kötü koku, cansız bedeni ortaya çıkardı

Güncelleme:

Bursa'da polis, kötü kokular geldiği ihbarı üzerine kapısını kırarak girdiği evde bir süredir kendisinden haber alınamayan bir vatandaşın cansız bedenini buldu.

Bursa'da polis, kötü kokular geldiği ihbarı üzerine kapısını kırarak girdiği evde bir süredir kendisinden haber alınamayan Orhan Ataş'ın (68) cansız bedenini buldu. Yatağının altında kanlar içinde ölü bulunan Ataş'ın ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

KÖTÜ KOKU NEDENİYLE VATANDAŞLAR POLİS ÇAĞIRDI

Osmangazi İlçesi, Küplüpınar Mahallesi Güven Sokak'ta yaşayanlar, bir evden gelen kötü koku nedeniyle polisi aradı. Verilen adrese gelen polis ekipleri, savcılıktan izin alarak, itfaiye yardımıyla kapıyı kırıp içeri girdi.

Bursa'da mahalleye yayılan kötü koku, cansız bedeni ortaya çıkardı

ÇÜRÜMÜŞ CANSIZ BEDENLE KARŞILAŞILDI

Polis, evde Orhan Ataş'ın çürümüş cansız bedeniyle karşılaştı. Uzun süredir kendisinden haber alınamayan ve yalnız yaşayan Ataş'ın cansız bedeni yatağının altında kanlar içinde bulunurken kesin ölüm nedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak. Polis, Orhan Ataş'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'da mahalleye yayılan kötü koku, cansız bedeni ortaya çıkardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (19)

eser:

Allah''ım sen bizi, kimi kimsesi olmayanlardan etme, ne verirsen hayırlısından ver. Amin

64
1
yanıtYanıtla
Payas:

Amin

yanıt13
yanıt0
Vatandas:

Amin Insallah

yanıt6
yanıt0
Hekimoğlu:

Toplumsal ayrışma bizleri ne hale getirmiş. Malesef komşuluk ilişkilerimiz bozuldu. Komşumuzdan kaçar olduk. Ocucu bucucu şucucu olmadan komşularımıza merhaba demeliyiz. Bugün onlara lazım olan komşuluk yarın bize lazım olur.

26
1
yanıtYanıtla
İMAMA CEVAP:

Yobaz imam sen önce laf salatalını din iman edebiyatını bırakta gerçekleri gör Müslümanlar neden terör sefalet ve cehalet içinde diye biadı bırakta gerçekleri gör sorgula

13
13
yanıtYanıtla
SARI DEV:

müslümanlar müslümanlığı yaşamadığı için sefalet içinde rablerınden uzaklasan müslümanlar elbette sefalet ıcınde olacak bak osmanlı dönemine

yanıt6
yanıt2
admin:

bu devirde komşu kalmamış

25
0
yanıtYanıtla
çakma komşuluk var, olmazmı:

yoksa tepemizden aşşağı kim halı- battaniye, sofra bezi, kıl tüy yuvası çarşaf çırpacak, gece üçe kadar kimin çocukları koşacak , wifi heryerde 5 diş çeksin diye evini ve komşularının evlerini kim radyasyon merkezi yapacak ; var, var. . konu komşu var: hayvanlar daha zararsız içinde yaşadığımız bu karanlık küllü-ye döneminde: cinnet geçirmeye ne kadar yakın olduğumuzu görüyorsunuz , iyi değiliz!

yanıt3
yanıt1
kara kerım:

OYLE bir an geldiki komsuyu komsuya varis kilacak zannettim diyor Rasullullah efendimiz arkadaslar dort yonden dogu bati kuzey guney 1ci kapidan 40ci kapiya kadar sorumluyuz yani 160 komsu eder gerisini varin siz dusunun hatirlimisin zenginmisin kapini acan bulunur yoksa vay halimize ALLAH esirgesin oluruz boylede kokunca aklimiza gelir surda biri oturuyordu diye rabbim hepimize iman kuran nasip etsin

19
3
yanıtYanıtla
Asla:

Amin ne günlere kaldık??

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title