Haberler

Şehrin göbeğinde güpegündüz kadınlara taciz! Korku filmlerini andıran anlar kamerada

Güncelleme:

Bursa'da güpegündüz cadde ortasında kadınları taciz ederek kaçan sapık, şehirde yaşayan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ise izleyenlerin kanını dondurdu.

Bursa'da günün erken saatlerinde akli dengesi yerinde olmadığı anlaşılan S.Ç.(26) isimli vatandaşın cadde ortasında yoldan geçen kadınlara tacizde bulunması izleyenleri dehşete düşürdü. Aynı gün ve aynı saatlerde bir başka kadını daha taciz ettiği yine güvenlik kameralara takıldı.

TACİZ MAĞDURU KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre kadınları arkadan takip edip taciz girişiminde bulunan sapık S.Ç(26) 61 ayrı kamera görüntüsü incelenerek yakalandı. Sabahın erken saatlerinde cadde üzerinde yürüyen genç kadına taciz girişiminde bulunan S.Ç (26) önce kadını arkasından bir süre takip etti. Sonra caddenin boş olduğunu görünce genç kadına elle tacizde bulundu . Olayın şokunu atlatamayan genç kadın ise önce çığlık attı ardından sinir krizi geçirdi. Öte yandan, cadde boyu süren adım adım takip kameralara yansıdı. Tacizde bulunan S.Ç, olayın ardından koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

Şehrin göbeğinde güpegündüz kadınlara taciz! O anlar saniye saniye kamerada

İKİNCİ TACİZ GİRİŞİMİNDE DE HEDEF YALNIZ KADINLARDI

Bu olayın hemen ardından ikinci kez taciz girişiminde bulunan sapık yine cadde üzerinde yalnız yürüyen kadınları hedef aldı.Diğer taciz girişimlerine benzer şekilde hedefine odaklanan tacizci, caddede yalnız yürüyen kadınları hedef aldı.

Şehrin göbeğinde güpegündüz kadınlara taciz! O anlar saniye saniye kamerada

Yaşananlar üzerine görüntüleri güvenlik kameralarından izleyen Osmangazi Suç Önleme Amirliği ve Asayiş Şube Ahlak Büro ekiplerince 61 adet kameranın incelenmesi sonucu şahsın S.Ç olduğu belirlendi. Hakkında yapılan incelemeler sonucu asayiş şube ekiplerince yürütülen ortak çalışmalar sonucunda şahıs yakalanarak adliyeye sevk edilip tutuklandığı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

İsmail Kiliccan:

Aklı dengesi yok ne ya aklı sapıklığa calışıyor ama o kız ömür boyu bu günü hatırlayacak aklı dengesi yoktu diye salarsınız idam edilsin

194
9
yanıtYanıtla
Hasan Arslaner:

Ülke şeriat kanunlarıyla yönetilse böylesi kansızlar yaşamaz anında asarlar (kimisi gericisin der ama durum böyle)

134
60
yanıtYanıtla
Nizâmülmülk Hace:

bizim bu adalet sistemimizle daha böyle çooook haberler görürüz./görüyoruz. adam sapıklık yapıyor SERBEST, başka birini bıçaklıyor SERBEST, trafikte magandalık yapıyor SERBEST. bu hakimlerimiz, savcılarımız olduğu müddetçe, bu yasalar böyle esnek olduğu müddetçe kimse birşey yapamaz ve biz de bol bol 3. sayfa haberleri (asayiş) haberleri okur-dinler dururuz. ADALET SİSTEMİMİZ YOKKKKKKKKKKKKKKK...... nokta

145
4
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

Hapishanedeki aşcıya söyleyin bi tabak daha koysun sofraya biz vergilerimizle bakarız.

134
4
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

bir kaç ay sonra aramızda olacaktır büyük ihtimalle. eeee bundan sonra bir elimiz arkada dolaşırız ne yapalım.

99
3
yanıtYanıtla
Trabzon Trabzon:

E yakaladanız peki şimdi ne oldu. Asıl onu söyleyin.

89
2
yanıtYanıtla
Selahattin Turan:

1 ay sonra serbest kalır

74
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title