Haberler

Galatasaray Genel Sekreteri: Burak ve Muslera'yı Satmayı Düşünmüyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, "Burak ve Muslera'yı satmayı düşünmüyoruz. Zaten herhangi bir teklif de gelmedi." dedi.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, oyuncuları Burak Yılmaz ve Fernando Muslera'yı satmayı düşünmediklerini söyledi.

İşbecer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Burak ve Muslera için kendilerine gelen herhangi bir transfer teklifi olmadığını belirterek, "Bu oyuncular için bize ne resmi ne de dolaylı yoldan herhangi bir teklif gelmiş değil. Bizim için çok önemli oyuncular ve onlardan çok memnunuz. Astronomik bir teklif gelmediği sürece satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca bu oyuncular için herhangi bir fiyat da belirlemedik." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz ile Fernando Muslera'ya İngiliz kulüplerinin talip olduğu yönünde haberler basında yer almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

yu:

Keşke gitseler bu mallar

5
11
yanıtYanıtla
cav:

burak''ı satmasınlar, yoksa hakemleri kim aladatacak.

5
5
yanıtYanıtla
awaz:

Gökhan gönül yakında sahalara iner merak etme sen

yanıt5
yanıt2
batılı:

Yönetim kralı satar nıasseyı alır anca muslerayı satar gider basit bi ligin basit beleş yedek kalecısını alır,hadı satın da gorelım...

5
0
yanıtYanıtla
gs:

süper

0
2
yanıtYanıtla
GS:

süper.

0
2
yanıtYanıtla
gs:

süper

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title