Haberler

Burak Sevinç Kimdir? Söz Son Bölümde Fethi Öldü Mü? Burak Sevinç Ayrıldı mı?

Güncelleme:

Burak Sevinç kimdir, Söz dizisinden ayrıldı mı, Fethi öldü mü soruları dün akşam Star TV'de ekrana gelen 74. bölümden sonra merak edilmeye başlandı. Söz son bölümde Dragan'ın hain planı sonrasında Avcı Fethi'nin vurulması herkesi şok etti. Peki Burak Sevinç kimdir? İşte detaylar...

Burak Sevinç, Star TV'de yayınlanan Söz dizisinde Üstçavuş Fethi Kulaksız (Avcı Fethi) karakterini canlandırıyordu. Dün akşam ekrana gelen Söz son bölümde Fethi'nin vurulması izleyenleri şok ederken Burak Sevinç hakkında sorular artmaya başladı. Peki Fethi öldü mü? Burak Sevinç diziden ayrıldı mı? Burak Sevinç kimdir? İşte detaylar...

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Burak Sevinç, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. Kanun, ud, keman ve gitar çalan Burak Sevinç, 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç; en son Star TV'de yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fethi karakterini canlandırmaktadır.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz'un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…

Başkonsolos 'un kaçırılması yeni bir krize neden olur. Böyle bir uluslararası bir krizin eşiğindeyken anma etkinliklerine saldırı ihbarının alınması harekât merkezinde şok etkisi yaratır.

Nitrogliserin yüklü araç şehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peşine düşer. Tahribat gücü yüksek kimyasalı etkisiz hale getirmek isteyen Tim'i gerilim dolu anlar beklemektedir.

Tüm planları alt üst olan Dragan büyük bir hezimete uğramıştır. Ancak yenilgiyi kabullenmeye niyeti olmayan Dragan'ın son bir hain hamlesi daha olacaktır.

Eylem ve Fethi ani bir kararla hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Mutlu haberi alan arkadaşları Derya'nın evinde toplanıp onlara güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat Dragan'ın hain planı bu mutlu anları yok etmek üzerine kuruludur.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Burak Sevinç Star Dizi Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title