Haberler

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Fenerbahçe Kombinesini İade Edecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarın yoğun ilgisinden bunalan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 9 bin TL'ye aldığı kombineleri iade etme kararı aldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in Fenerbahçe aşkı hüsranla bitti! Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Burak Özçivit'in maç hevesi kursağında kaldı.

Sevgilisi Fahriye Evcen ve kendisi için 9 bin TL ödeyerek iki kombine bilet alan oyuncu, taraftarların aşırı ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.

MAÇI İZLEYEMEDİLER

Marton tribününde izlediği Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı boyunca taraftarların kendisini ve sevgilisini görüntülemesinden rahatsız olan Özçivit, bir daha maça gitmeme kararı aldı.
Yakışıklı oyuncunun kombinesini iade etmek için kulübe başvuru yapacağı öğrenildi.

AŞK FORMA DEĞİŞTİRTTİ

Koyu Galatasaraylı olan Fahriye Evcen sevgilisiyle birlikte Fenerbahçe forması giydi. El ele maç izlemeyen giden çiftin formalarının arkasında soyadlarının yazması dikkatlerden kaçmadı. Koyu Galatasaraylı olan Fahriye Evcen'in Fenerbahçe forması giymesi 'aşkı için takım değiştirdi' yorumlarına neden oldu.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in iki kombine kart için 9 bin TL ödediği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fahriye Evcen Burak Özçivit Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

kaan.k:

az yiyip te loca alıydın

11
0
yanıtYanıtla
boş beleş insanlarda haber olmuş:

loca alsınlar reklam olsunda nasıl olsa olsun boş insanlar bunlar boş . ne faydaları olmuş bu ülkeye millete . çıkıp televizyonda birgün onla birgün bunla memleketin içine ettiler

9
0
yanıtYanıtla
HrsMobil-IOS:

Çakma fenerliler

1
4
yanıtYanıtla
):

hanzo

2
1
yanıtYanıtla
tayırMobil-ANDROID:

Çok iş yaptin

2
0
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

cicim aylari sonra goruruzic dunyamin dida yansimasini

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title