Haberler

Buldan'ın Uşak paylaşımına belediye başkanından sert tepki: Virüslere olmadığı gibi terör örgütü destekçilerine de yer yok

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın illerin risk haritası üzerinden attığı "Adıyaman'ı kaybettik ama Uşak'ı aldık" tweeti gündem oldu. Buldan'a Uşak Belediye Başkanı ise "Burası vatan sevdalısı efeler diyarı aşıklar şehri Uşak. Virüslere olmadığı gibi terör örgütlerine de destekçilerine de yer yok. Böyle biline." sözleriyle tepki gösterdi.

Dün akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona verilerine göre illerin düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak farklı renklerle işaretlendiği haritayı paylaştı.

"ADIYAMAN'I KAYBETTİK AMA UŞAK'I ALDIK"

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise düşük riskli illerin Uşak hariç hepsinin ülkenin doğusunda bulunmasına atıfta bulunarak bir tweet attı. Buldan'ın " Adıyaman'ı kaybettik ama Uşak'ı aldık" ifadelerini kullanması sosyal medyada gündem oldu.

Buldan'ın Uşak paylaşımına belediye başkanından sert tepki: Virüslere olmadığı gibi terör örgütü destekçilerine de yer yok

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI: VİRÜSE DE TERÖR DESTEKÇİLERİNE DE YER YOK

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Buldan'ın haritalı paylaşıma tepki göstererek, "Burası vatan sevdalısı efeler diyarı aşıklar şehri Uşak. Virüslere olmadığı gibi terör örgütlerine de destekçilerine de yer yok. Böyle biline." dedi.

Buldan'ın Uşak paylaşımına belediye başkanından sert tepki: Virüslere olmadığı gibi terör örgütü destekçilerine de yer yok

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ DE TOPA GİRDİ

Buldan'ın paylaşımını alıntılayan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise sosyal medyadan, ''Bu mavi senin bildiğin mavi değil AK partinin iki renginden biri. Dikkatli bak. 11 belediyenin 10'u AK partide'' ifadelerini kullandı.

14 İL MAVİ KATEGORİDE YER ALDI

Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır Kovid-19'da düşük riskli (mavi) iller oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Adıyaman Uşak Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (133)

Borazancı:

Kadın sadece bir espri yapıym demiş.Bu ülkede kardeşçe yaşamak istiiyorsak birbirimize anlayışlı saygılı olmalıyız.

82
79
yanıtYanıtla
10,5 lu:

ben terör yandaşçılarıyla kardeş olamam anlayışlıda olamam olanada saygı duymam

yanıt43
yanıt39
Mehmet bozkurt:

Hainlik hangi.tarihten.beri.espir oldu

yanıt45
yanıt39
zamanında olduk:

zamanında dınledık kurt turk ayrımı yapan bır partı ıstemıyoruz ne kadar basitlestirdim dimi teror orgutlerını katmaya gerek yok bu dedıgım yeter

yanıt16
yanıt6
Ferhat:

Bu kadar düşmanlığa gerek yok. Espiri yapmak bile suç olmuş. Kim tarafından yapılırsa yapılsın ayrışmaya yol açacak herşeye karşıyız. Bu vatanı bayragı seven herkes candır.

82
69
yanıtYanıtla
My:

Bu kadın mı seviyor vatanını bayrağını

yanıt23
yanıt39
Ferhat:

Herkes bir yerden bir yere çeker: hepimiz birbirimize düşmanca bakarsa: Amerikanın ve israilin hedefine su taşırsınız. Unutmayın Çanakkalede dogulusu batılısı hepberaber düşmanı vatanımızdan kovduk. Gidip Çanakkale şehitliğini gezin. Kendi ayağımıza kurşun sıkmaya gerek yok.

yanıt29
yanıt8
Trabzon:

Af buyur

yanıt6
yanıt1
Angaralı0606:

Espri yapmasın kardeşim. Bazılarının esprilerini sevmiyoruz. Ayrıca; espri kaldıracak durumumuz yok.

yanıt18
yanıt36
Osmaniyeli:

Eyvallah yiğido, bu topraklar kanla meydana gelmiş, bu bayrak akan kanla ayakta durmuş, bu ulke hepimizin ayrımcılara ırkçılara asla teslim etmeyiz. Vatan namustur

yanıt3
yanıt2
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title