Haberler

Bulanıklı Öğrenciler Engelliler İçin Kapak Toplayacak

Bulanık Gazi İlk ve Ortaokulu ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğiyle Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası başlatıldı.

Bulanık Gazi İlk ve Ortaokulu ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğiyle Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası başlatıldı.

Okul Müdürü Salih Korkmaz, yaptığı açıklamada, TOFD işbirliğiyle öğrenci, öğretmen ve velilerin desteğiyle Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası başlattıklarını söyledi.

Toplumsal sorumluluk olarak gördükleri kampanyayı, okul bünyesinde başlatmakla birlikte tüm Bulanık'a genişletebileceklerini ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:

"Bu kampanya genişleyerek devam etmeli ve Bulanık geneline yayılmalıdır. Okulumuzda 15 Mart'a kadar en çok kapak toplayan sınıfımıza ödül verilecektir. Bu kapakları atmak yerine biriktirirsek engelli vatandaşlarımızın özgürlüklerine katkı sunabiliriz. Okulumuz ve TOFD işbirliğiyle toplanan kapakların geri dönüşümüyle elde edilecek gelirlerin tamamı akülü ve normal tekerlekli sandalye bekleyen binlerce kişiyi hayatla buluşturacak. İçtiğimiz su şişesinin ya da damacananın, zeytinyağının, meşrubatın kapağını atmak yerine biriktirirsek engelli vatandaşlarımızın hayatlarına özgürce devam etmelerine yardımcı olabiliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Salih Korkmaz Bulanık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title