Haberler

    Buffon: Allegri, Ancelotti'ye Benziyor

    Juventus kaptanı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

    Juventus'un deneyimli file bekçisi Gianluigi Buffon, takımın yeni teknik direktörü Massimiano Allegri'yi eski çalıştığı hocalardan Carlo Ancelotti'ye benzetiyor.

    La Stampa'ya açıklamalarda bulunan Buffon, "Herkesin ayrı bir karakteri vardır. Galibiyeti garanti eden bir formül yok. Bunun bir patenti de yok. Örneğin Van Gaal katı disipliniyle bilinir, Carlo Ancelotti ise direkt olarak kontakt kurabileceğiniz yönüyle. İkisi de müthiş başarılar elde etti. Ben hangisini mi tercih ederim? İki yaklaşım da bana uygun. Otoriteye saygı duyacak şekilde yetişmiş bir insanım." ifadelerini kullandı.

    Oyuncuların teknik direktörleriyle aralarındaki ilişkinin başarı faktörlerinden birisi olduğuna da değinen Buffon, şöyle devam etti: "Ancelotti her zaman teknik direktörün de takımın içersinde yer alması gerektiğini söyler. Allegri de tıpkı onun gibi ve onun kalitesinde bir teknik adam."

    Buffon, Borussia Dortmund ve Atletico Madrid'in son dönemlerde yaptıklarının kendilerine ilham vermesi gerektiğini de sözlerine eklerken, "Şampiyonlar Ligi'nde bu iki kulüp de final oynadı. Sürprizler her zaman olur. Ama bizim final oynamamız kesinlikle sürpriz olmaz. Onların yaptığını biz niye yapamayalım ki?" diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Carlo Ancelotti La Stampa Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title