Haberler

Bu yılın en popüler sitcom'u Gülse Birsel'li Markafoni olacak!

Güncelleme:

Birbirinden yetenekli üç ünlüyle gerçekleştirilen kampanya internetten alışverişin avantajlarını esprili bir şekilde anlatıyor.

Moda, ev ve yaşam stili perakendesinin lider markası Markafoni'nin; Gülse Birsel, Tuğba Çom ve Ali Biçim ile gerçekleştirdiği "Akıllı İnsanlar İçin Alışveriş" reklam kampanyasının ilk serisi yayımlandı.

E-ticaret ve perakende sektöründe ilklerin sahibi Markafoni'nin reklam yüzü oyuncu ve yazar Gülse Birsel oldu. "Akıllı İnsanlar İçin Alışveriş" sloganıyla gerçekleştirilen kampanyada Birsel'e yine iki ünlü sanatçı Tuğba Çom ve Ali Biçim eşlik ediyor.

Geleneksel mağazaların aksine Markafoni ile onlarca farklı marka ve binlerce ürüne tek tıkla ulaşılabileceğini esprili bir şekilde anlatan kampanyada "İnternetten alışverişle vaktiniz, enerjiniz ve paranız sizde kalsın" mesajı veriliyor. "Akıllı İnsanlar İçin Alışveriş" kampanyası yıl boyunca farklı ve eğlenceli senaryolarla dijital mecralarda yer almaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülse Birsel Ali Biçim Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title