Haberler

Bu kez Nusret'e benzeyen metal heykel yaptı

Güncelleme:

DÜZCE'de, motor ustası Murat Çetin, otomobil tamiri sonrası atıl hale gelen parçalardan 3 metal heykel yaptı.

DÜZCE'de, motor ustası Murat Çetin, otomobil tamiri sonrası atıl hale gelen parçalardan 3 metal heykel yaptı. Çetin, metal heykellerden birini ünlü kasap Nusret'e benzettiğini söyledi.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan bir otomobil tamirhanesinde motor ustası olarak çalışan Murat Çetin, tamir edilen otomobil parçalarını toplayarak daha önce birisi savaşçı, birisi gitar çalan rock müzik sanatçısına benzeyen iki metal heykel yaptı. Yaptığı iki metal heykeli görmeye gelen vatandaşlar ve müşterilerinin fikirlerini alan Çetin, yaptığı üçüncü heykeli ise ünlü kasap ve et lokantası sahibi Nusret'e benzetti. Saçlarından, gözlüğüne ve meşhur el hareketine kadar her şeyi ile Nusret'e benzetilen heykel büyük ilgi topladı.

Yeni yaptığı çalışma hakkında bilgiler veren Murat Çetin, "Nusret fikri kamuoyu yoklaması sonrasında ortaya çıktı. Daha önce yaptığımız heykelleri görmeye gelenlerin fikirleri üzerine Nusret yapmaya karar verdik. Nusret'in o meşhur hareketini yapan bir metalik heykel yaptık. Bu şekilde iş yerimizden çıkan otomobil parçalarını değerlendirmiş olduk. Güzel bir obje ortaya çıktı. İlgi çok güzel. Bizim de hoşumuza gidiyor" dedi. Yeni eserler yapmaya devam edeceğini ifade eden Murat Çetin, "Kemençe çalan bir Karadenizli olabilir, komando askeri olabilir, Osmanlı saray muhafızı olabilir. Dolayısıyla parça çıktıkça yavaş yavaş yapıyoruz" diye konuştu.

Murat Çetin ile birlikte çalışan ve robotların yapımına yardımcı olan servis sorumlusu Yavuz Şenol ise, "Murat ağabeyle çalışmak ayrı bir zevk. Tamamen atık parçalar, otomotiv sektöründe kullanılan yan sanayi parçalar. Araçlarda bozulan ön takım, motor, şanzıman malzemelerinden yapıyoruz." dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusret Gökçe Murat Çetin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title