Haberler

Btso İnşaat ve Enerji Meslek Komiteleri Uedaş'ı Ziyaret Etti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (UEDAŞ) ziyaret etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi (UEDAŞ) ziyaret etti. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, BTSO ile birlikte Bursa için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, 36. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Kaya, 7. Meslek Komitesi Üyesi Erdal Aktuğ ve 18. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Taner Eke, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Şakir Umutkan, genel müdürlüğe atanan Mesut Efe'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye'nin önde gelen sanayi ve üretim merkezlerinden olan Bursa'da BTSO olarak kentin dinamikleri ile ortak hareket etme gayreti içinde olduklarını belirten Umutkan, UEDAŞ'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. UEDAŞ ile birlikte eylül ayı içinde Oda merkez binasında bir toplantı gerçekleştirmeyi istediklerini söyleyen Umutkan, "BTSO olarak kurumlar arasındaki işbirliğini artırmak istiyoruz. UEDAŞ, Bursa'nın önemli merkezlerinden birisidir. Bu yüzden UEDAŞ ile üyelerimizi buluşturmak istiyoruz. Bu toplantıda UEDAŞ'ın çalışmalarını ve projelerini de dinlemek isteriz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz"

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO ile her alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydeden Efe, Bursa'da kamu kurumlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileri ile ortak hareket etmeyi arzuladıklarını söyledi. Efe, "Bursa'ya yeni projeler kazandırmayı hedefliyoruz. Bunun için işbirliği adımlarını önemsiyoruz. UEDAŞ olarak Bursa'ya olan yatırımlarımızı 2016-2020 yılları arasında üç kat arttırmayı istiyoruz. Bütün enerjimizi Bursa'mız için harcama gayreti içindeyiz. Bu projeleri hayata geçirirken, BTSO ile güç birliğine devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Taner Ömer Kaya Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title