Haberler

Bozüyük'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 11 Yaralı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne Bağlı Saraycık Köyü Girişinde Otomobille İşçi Taşıyan Minibüsün Çarpışması Sonucu 2 Kişi Öldü, 11 Kişi de Yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne bağlı Saraycık Köyü girişinde otomobille işçi taşıyan minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük Saraycık yolunun 6. kilometresinde, Turgay Çağlayan (20) idaresindeki 11 DH 590 plakalı özel otomobil, Bozüyük istikametinden gelmekte olan Mutlu Z. idaresindeki 06 AK 1669 plakalı özel bir firmaya ait işçi servisi minibüsüyle çarpıştı. Otomobil sürücü Turgay Çağlayan olay yerinde ölürken, yine aynı otomobilde bulunan ve soyadı öğrenilemeyen Nesrin (16) isimli kız, kaldırıldığı Bozüyük Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otomobil içerisinde bulunan Özge Karasu (17) ile işçi servisi şoförü Mutlu Z. ve beraberindeki Ramazan Çağlayan, Semih Konar, Lokman Özçelik, Mehmet Sani Eralp, Osman Koç, Bayram Koçak, Mustafa Özgün, Ersat Tekbaş ve Ejder Işık Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

(FSİ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title