Haberler

Bozüyük Saffet Şeker Ortaokulu'ndan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinliği

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Saffet Şeker Ortaokulu tarafından 15 Temmuz şehitlerini anma etkinliği kapsamında düzenlenen atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Saffet Şeker Ortaokulu tarafından 15 Temmuz şehitlerini anma etkinliği kapsamında düzenlenen atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yarışma sonunda Küçük Kızlar 600 metre, Küçük Erkekler 900 metre, Yıldız Kızlar 900 metre, Yıldız Erkekler bin 200 metre kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erol Dübek ve okul müdürleri tarafından verildi.

Okul Müdürü Yavuz Öztürk, "Bu etkinlik ile öğrencilerimizin demokrasi bilincini sportif faaliyetlerle güçlendirmek istedik. Vatan sevgisini aşılayarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçladık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, etkinliği düzenleyen okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür ederken başarılı öğrencileri de gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti.

Ardından okula maddi ve manevi katkılardan bulunan bir hayırsevere İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik tarafından plaket verildi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Dübek Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

title