Haberler

Bozdağ'da Dağcılık Şenlikleri

Geleneksel Dağcılık Şenlikleri’nin 13.’sü yoğun ilgi ile hafta sonu Bozdağ’da yapıldı.

Geleneksel Dağcılık Şenlikleri'nin 13.'sü yoğun ilgi ile hafta sonu Bozdağ'da yapıldı. İzmir Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (İDADİK)'in her yıl Bozdağ'da düzenlediği Dağcılık Şenlikleri'ne yurdun dört bir yanından gelen kulüp üyesi dağcılar ve doğaseverler katıldı.

Cumartesi gününden itibaren Bozdağ'a gelen dağcılar zirvede kamp kurdular. Şenlik nedeniyle dağcılık konusunda konuşmalar yapıldı. Endüstriyel Dağcılık Uzmanı Ertuğrul Melikoğlu dağcılık ile ilgili bilgiler verdi. Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Başkanı Alaattin Karaca ve İzmir Dağcılık İl Temsilcisi Bayram Ali Altuğ'un da katıldığı 13. İDADİK Bozdağ Kış Dağcılık Şenliklerinde dağcılar değişik rotalardan Bozdağ'ın zirvesine tırmandılar.

Bozdağ Dağcılık Şenlikleri hakkında bilgi veren Salim Taşbaş şunları söyledi: "İzmir Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (İDADİK)'in her yıl Bozdağ'da düzenlediği Dağcılık şenliklerine yoğun bir ilgi vardı. Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Başkanı Alaattin Karaca ve İzmir İl Dağcılık Temsilcisi Bayram Ali Altuğ ve yurdumuzun dört bir yanından gelen kulüp üyesi dağcılar ve doğaseverler katıldılar. Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık kolu olarak biz de Bozdağ zirveye tırmanış gerçekleştirdik. İki grup halinde yaptığımız Bozdağ tırmanışına İlhan Biçer ve Ali Çelik rehberlik etti. Dağcılık Şenliği bizim açımızdan çok olumlu geçti. Şenlikleri düzenleyen İzmir Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü'ne, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Başkanı Alaattin Karaca'ya, İzmir Dağcılık İl Temsilcisi Bayram Ali Altuğ'a ve yurdumuzun dört bir yanından gelen kulüp üyesi dağcı ve doğasever dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Dağcılık Federasyonu Alaattin Karaca Ali Altuğ İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title