Haberler

Boşanmak İsteyen Koca: Karım Bana Yumuşak Diyor, Vibratör Resmi Paylaşıyor

Güncelleme:

Boşanma davası açan koca, karısının kendisine 'yumuşak erkek' dediğini, vibratör resimleri paylaşarak 'sen erkek misin' diye hakaretlerde bulunduğunu söyleyip şikayetçi oldu.

İstanbul'da yaşayan Arda P., eşi Buket P.'den ayrılmak için boşanma davası açtı. Ama bu durumun ardından eşinin bu kez hakaret ve iftiralarda bulunduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Boşanmak isteyen koca, karısının kendisine 'yumuşak erkek' dediğini, vibratör resimleri paylaşarak 'sen erkek misin' diyerek hakaretlerde bulunduğunu söyledi.

"YUMUŞAK ERKEK DİYORDU"

Boşanma dilekçesinde eşinin agresif, kavgacı tavırları yüzünden evlilik hayatlarının sürdürülemediğini belirten Arda P., "Beni herkesin içinde küçük düşürüyor. Bana, 'yumuşak erkek, sünepe, marifetsiz' gibi lafları söyleyerek rencide ediyor. Bulunmadığım ortamlarda da erkekliğime kadar iftira dolu hakaretler etmektedir. Evliliğimizin daha kötü olaylara gitmemesi için boşanmak istediğimi söyledim. Buket P. ise buna da karşı çıktı. Boşanmak istemediği söyledi. Ancak evlilik hayatı kâbusa dönmüştür" diyerek boşanmak istedi.

İFTİRA VE HAKARET

Boşanma davası açtıktan sonra da eşi Buket P.'nin hakaret ve iftiralarına maruz kaldığını ileri süren Arda P., savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde ise şu iddialarda bulundu: Buket P. 'ye boşanma davası açtıktan sonra sosyal medya hesaplarımdan beni rencide etmeye başladı. Devamlı vibratörlü resimlerle altına ağır hakaretler bulunan ifadeler kullanıyor. Sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım. Bana, 'sen erkek misin, erkek adam boşanmaz, senin için vibratörü alacağım benden boşanırsan onu kullanmak zorunda kalacaksın' gibi yazışma ve konuşmalarda bulunmaktadır. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

cankuş:

ADALAET YOKKİ YİNE ERKEK SUÇLU OLUR TAZMİNAT NAFAKA FALAN HEPSİ ERKEĞE YÜKLENİR.

55
50
yanıtYanıtla
PALA ABİNİZ.:

yeni evlenecek yetmelere nasihat: evlendiğiniz kıza daha ilk günden yumruğu koyun(mecazi anlamda)eğer taviz verdiğin anda gittiniz kardeşim. anasına babasına sık sık götürmeyin izin vermeyin bayramdan bayrama veya yılda 3-4 kez max. ailesine yakın yerden ev tutmayın. hemen çocuk yapmayın. nafaka konusunu en baştan konuşun. en fazla 1 yıllık nafakaya onay verin sözleşme yapın. BU ABİNİZİN SÖZLERİNİZİ DİKKATE ALIN SONRA KAFAYI DUVARLARA VURURSUNUZ. erkeklerin bu kadar madara olduğu bir dönem olmamıştır.

57
20
yanıtYanıtla
sss:

benden bir halt olmaz kızım dıyıp , boyle davranabılırsınız

yanıt1
yanıt5
EYVALLAH DAYI:

zaten anası bacısı burnunu sokmasa herşey güzel olacakta şeytanlar hem burnunu sokuyo hem kıskanıyo hemde meleği oynuyolar bizim karılarımızda kimin ne yaptığını anlayamıyo söyleyincede sen kötü oluyosun toz kondurmuyolar birbirlerine halbuki sorunun kaynağı kızın ailesi onun için dediğin doğru dayı ne kadar az giderse o kadar huzurlu olursun kızı doldurmalarına fırsat vermeyeceksin:))

yanıt12
yanıt0
bilirkişi:

o beğenmeyenler varya hani bu konuşmanı, dayı doğru söz diyorsun ya aldatanlar ihanet edenler zoruna gidenler beğenmiyor iyilikten maraz doğar mesafe herşeyden iyidir söylediklerini ders alıyorum kendime. .

yanıt2
yanıt0
yeğen:

dayımızın nasihatları bayanların hoşuna gitmemiş. . . kangrenli organla yaşanmaz koparıp atacaksın. . .

yanıt3
yanıt0
DOĞRUYA DOĞRU YALAN YOK:

GFWG saçmalıyorsun evlenirken öğüt alıp geliyorsunuz ananızdan bacınızdan ondan sonra kocanızı parmağınızda oynatmaya çalışıyorsunuz kendi anne bacınızın emrinde oynatmaya çalışıyorsunuz erkeğin iki seçeneği var ya sana uyup hanım kööylü olacak yada numaranızı yemeyip boşanacak gelirken ydaha yuva yapmaya değil yıkmaya gönderiyo anneleriniz sizi

yanıt3
yanıt0
AYNI DERTTEN MUZDARİBİM:

kocaya saygı yok sevgi yok, şimdiki evlenen kızlar kendilerine hizmet bekliyo dünya tersine dönmüş anneleri güzel yetiştirmiyo onları, koca evinde rezillikleri edepsizlikleri diz boyu genel durum bu Allah ıslah etsin kız annelerine akıl fikir versin herşeyin hayırlısı

yanıt1
yanıt0
tuharek:

evlenmek kadınlar için bir kazanç yolu oldu, , evlen , boşan, al nafakanı, ve gelsin paracıklar, adaletiniz batsın

63
0
yanıtYanıtla
ZZZ:

O yüzen ne yapıyoruz evlenmiyoruz. Kendimiz kazanıp kendimiz çatır çatır yiyoruz. Arkadaşın bahsettiği riskler yüzünden, zaten 30 yaşında varil gibi bir şeye dönüşecek biri için kendimi riske atamam. BU HADDEYE GETİRDİNİZ SAĞOLUN.

yanıt3
yanıt4
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title