Haberler

Son dakika: Boşandığı eşini ayağından vurup 5 çocukla rehin alan eski eşi, polis ekipleri ikna etti

Güncelleme:

Son dakika: Zonguldak'ta boşandığı eşini çocuklarını göstermediği iddiasıyla ayağından vuran şahıs, talihsiz kadını, 3 çocuğu ve komşusunun 2 çocuğuyla birlikte rehin aldı. Polis ekipleri, sağlık ekiplerinin eve girmesine izin vermeyen saldırganı uzun bir çabanın ardından ikna etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan Ü.A. çocuklarını göremediği iddiasıyla eski eşini rehin aldı. Polis ekipleri, eşini ayağından vuran saldırganı uzun çabanın ardından ikna etmeyi başardı.

ESKİ EŞİNİ, 5 ÇOCUKLA BİRLİKTE REHİN ALDI

Olay, saat 12.00 sıralarında Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çocuklarını göremediğini iddia eden Ü.A., eski eşinin yaşadığı eve gitti. Evin önünde gördüğü kızıyla eski eşi A.A'nın evinin kapısına giden Ü.A, zorla içeri girdi. Ü.A. eşini ve evde bulunan 3 çocuğu ile komşusunun 2 çocuğunu rehin aldı.

SAĞLIK EKİPLERİNİN GİRMESİNE İZİN VERMEDİ

Komşularının haber vermesiyle eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ü.A. bu sırada eski eşi A.A.'yı tabancayla ateş ederek ayağından vurdu. Polislerin iknası sonucu evde 5 çocuğu serbest bırakan Ü.A., sağlık ekiplerinin eve girmesine ise izin vermedi.

EKİPLER İKNA ETTİ

Polis ekiplerinin ve olay yerine gelen Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumloğlu'nun uzun çabaları sonucu saldırgan ikna edilerek teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (45)

ADALETİN OLMADIĞI YERDE ZULÜM BAŞLAR..:

TÜRKİYE''DE KADINLARA GÖSTERİLEN POZİTİF AYRIMCILIK SON BULMADAN, . ADALET TERAZİSİ CİNSİYET AYRIMI YAPMADAN HERKESE EŞİT VE ADİL DAVRANMADAN NE BU ŞİDDET BİTER NEDE BU CİNAYETLER. . İSTİSNA DIŞINDA HİÇ BİR ERKEK BİLE BİLE ŞİDDETE BAŞVURMAZ, CANA KIYIP KATİL OLMAZ. . SEBEPLER NET ANLAŞILMADAN NETİCEYE VARILAMAZ. . İDAMI DA GETİRSENİZ BUNA ENGEL OLAMAZSINIZ.

30
10
yanıtYanıtla
aLLAH BELANIZI VERSİN:

AİLE KAVRAMI DİYE BİR ŞEY BIRAKMADINIZ. ADAM 3 ÇOCUĞUNU 3 AYDIR GÖRMÜYOR. KENDİ ÇOCUĞUNU GÖRMEK İÇİN VERDİĞİ TEK BAŞINA MÜCADELE. O KADINI ASMAK LAZIM. HEM NAFAKA ALACAK, HEM TAZMİNAT ALACAK, HEMDE ADAMIZ ÖZ ÇOCUKLARINI GÖSTERMEYECEK. DEVLETTE BU EGOİST ZEKA ÖZÜRLÜSÜ KADINLARI DESTEKLEYİP ALKIŞLAYACAK. ADAM AZ BİLE YAPMIŞ.

21
7
yanıtYanıtla
HACI:

İdam olmadığı sürece kadına şiddet son bulmayacak. bu şahsı, sabah istanbulda pompalı ile öldürülen kadının kocasını sorgusuz sualsiz cezasını idam olarak verilmedilir.

5
21
yanıtYanıtla
TÜRKMEN:

Kadına şiddetlerde bir kez Erkeğe sorulması lazım, Peki Neden yaptın, ? (tabiki şiddetin hiçbir haklı tarafı olmaz, açıklamasıda olmaz, ) Herkes Trübüne oynuyur, kadınlara şiddet yapıldığı zaman, herkes bağırıyor, söğüyor, beddua ediyor, bir kez de sorun, bu adam neden böyle bir şey yapmış, Bilimsel anlamda Proflarımız olay sona erdikten sonra, yorum yazacaklarına bilimsel araştırmalar yaparak Topulumu bilgilendirmelidir. Tedavi için, doğru teşhis şart,

21
4
yanıtYanıtla
CENGİZ:

Adam haklı. Çocuğunu göstermemiş.

17
8
yanıtYanıtla
Erhan:

Karısın ölmesi için bekletiyor polisleri buadamı asmaları lazım

4
17
yanıtYanıtla
,,,:

ÖLDÜRMEK İSTEYEN AYAGINDAN VURMAZ

yanıt14
yanıt2
Halk:

Kadında çocukları gösterseymiş yeter be feminist düşünceniz

yanıt3
yanıt1
ALPER:

ADAMIN ÇOCUĞUNU GÖSTERMEZSENİZ ÖYLE YAPAR İŞTE. .

17
4
yanıtYanıtla
Halk:

Adam haklı

yanıt9
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title