Haberler

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Eğirdirspor, erteleme maçında Şuhut Hisarspor'u 2-0 yendi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Eğirdirspor, erteleme maçında Şuhut Hisarspor'u 2-0 yendi.

Eğirdir Standında oynanan ve Ersan Şen'in yönettiği karşılaşmanın 19. dakikasında Oğulcan'ın attığı golle Eğirdirspor 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda da etkin bir performans gösteren Eğirdirspor, 89'ncu dakikada Ömer'in golüyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Eğirdirspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti.

Eğirdirspor - Şuhut Hisarspor maçını, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Isparta Davrazspor Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta Davrazspor Antrenörü Hasan Basri Kara, Bucak Oğuzhanspor Atrenörü Nihat Baran ve taraftarlar izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Şengöl Ersan Şen Eğirdir Şuhut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title