Haberler

Bodrum'da İş Yerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki zanlının cep telefonu bayisinden yaptığı hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki zanlının cep telefonu bayisinden yaptığı hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yunus Karaman'a ait Turgutreis Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından yaklaşık 15 bin lira değerinde cep telefonu ve elektronik eşya çalındı.

İş yerine geldiğinde hırsızlık olduğunu fark eden Karaman, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede hırsızlık anının güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi.

Görüntülerde, iş yerinin kapısını levyeyle 10 dakikalık uğraş sonucu açan şüphelilerin içeriye girmesi ve oldukça rahat tavırlar sergilemesi görülüyor. İki şüphelinin, iş yerinden dizüstü bilgisayar, akıllı telefonlar ve elektronik eşyalar çaldığı görüntülerde yer alıyor.

Şüphelilerden birinin raftan kendisine özenle kılıf seçmesi dikkati çekiyor. İki şüpheli daha sonra yine rahat tavırlarla bölgeden uzaklaşıyor.

Yunus Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüphelilerin kendi dükkanlarına girer gibi işletmesine girdiğini söyledi.

Bölgedeki bir iş yeri çalışanı arkadaşının durumu kendisine haber verdiğini anlatan Karaman, "Ben uyanamadım daha sonra arkadaşım eve geldi beni uyandırdı. Gelip baktığımda kapının levye ile zorlanarak açıldığını gördüm. Bir şeye dokunmadan jandarmaya haber verdim." dedi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Karaman Turgutreis Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title