Haberler

Böbrek taşı düşüren Ebru Polat, "Bir şeyin yok" diyerek kendisini eve gönderen jinekoloğa sert çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz akşam acılar içinde hastaneye giden Ebru Polat, kendisini muayene etmesine rağmen böbrek taşı olduğunu fark etmeyen jinekoloğa Instagram'dan paylaştığı video ile sitem etti.

Kendi kozmetik markasını çıkaran ve her yaptığıyla gündem olan şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz akşam şiddetli ağrıla hastaneye gitti. İlk ağrı yaşadığında yumurtalıklarında bir sorun olduğunu düşünen Polat jinekoloğa gidince başına gelenlerle şaşkına döndü.

"JİNEKOLOG BİR ŞEYİN YOK DEYİP GÖNDERDİ"

Gittiği jinekolog böbrek taşı düşüren Polat'ın rahatsızlığını anlamayarak eve göndermek istedi. Yaşadığı ağrıları kesilmeyen Polat, Instagram'dan video paylaşarak yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Allah hasta insanların yardımcısı olsun doğru insanlar karşılaştırsın. Size başıma gelen bir şeyi anlatayım. Geçen gün çok ağrıyla hastaneye geldim ya sandım ki yumurtalıklarımda bir şey var. Jinekolog bana dedi ki; sağlıklısın bir şey yok. Dedim ki hocam vücut sinyal veriyor bu ağrı nedir? Strestir dedi bana inanabiliyor musunuz? Şaka gibi... Neyse dedim ki çok ağrım var bari iğne yapılsın. Acile indim ürolog hocam beni kontrol etmek istedi ve o söyledi."

Ebru Polat ağrı sırasında yaşadıklarını anlatarak doktorlara teşekkür etti. Polat açıklamasının devamında "Jinekolog beni eve gönderiyordu. Ve ateş içinde dönüp böbreğime zarar verebilirmişim. Doktor var doktor var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Polat Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (114)

uCube:

Jinekoloğ kendi branşın da bir şeyin yok demiş, sende hemen kötülemişsin. Arkadaş yumurtalıkların da bir şey var diye şüphe ediyorsun, doktor bakıyor yok diyor. Sende doktor olmadığın halde iğne yap diyorsun. Böyle hastalar da var işte, çok gördüm teşhisini kendi koyuyor hemen iğne yap geçer. Yan etki yaptığında da doktoru suçlarlar doktor yaptı. :))

66
2
yanıtYanıtla
aeiu:

jinekologdan böbrek taşını tespit etmesini bekliyor, zeka seviyesini siz düşünün

58
1
yanıtYanıtla
Ali:

Üroloji dr. Ları çok mükemmel yetişiyor. Jinekolog bence dr. Değil onlar ağrıdan ameliyattan ne anlar. Ancak ürolog anlar onların aldıkları para helal .

yanıt5
yanıt12
DOKTOR:

yani spekulumla baktım gayet normaldi, gebelik yoktu, manstruel siklusu da normaldi, ne deseydim yani hamilesin diye yalan mı söyleseydim

44
3
yanıtYanıtla
Gökhan:

Jinekolog taştan anlamaz ki, Üroloğa gideceksin Cahil kadın. Dudakların için de veterinere gideceksin.

46
1
yanıtYanıtla
)):

espiriye sesli güldüm

yanıt14
yanıt0
??:

ahahhha

yanıt8
yanıt0
qiqi:

madem her doktoru her hastalıktan anlıyor sanacak kadar cahilsin , ilk iş estetik cerrahiye gidebilirdin.

39
0
yanıtYanıtla
AlpTuna:

Jinekolog bu böbrekle ne alakası var. Sırf gündeme gelmek için.

35
1
yanıtYanıtla
beyaz:

birşey soracağım bilgim olmadığından soruyorum JİNEKOLOGLAR NE ZAMANDAN BELLİ BÖBREKLERE BAKIYOR

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title