Haberler

Bizum Uşaklar" Filmi 27 Nisan'da Vizyona Girecek

Çekimleri Trabzon'da gerçekleşen "Bizum Uşaklar" filmi, 27 Nisan'da, vizyona girecek.

Çekimleri Trabzon'da gerçekleşen "Bizum Uşaklar" filmi, 27 Nisan'da, vizyona girecek.

Filmin yapımcısı ve yönetmeni Cuma Uğurlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın toplantısında, 10 ay süren ve sadece pazar günleri çekimleri yapılan komedi filminin Araklı ilçesinde çekildiğini söyledi.

Uğurlu, 61 oyuncunun rol aldığı komedi filminde, saklanacak yer arayan iki kaçağın tesadüfler sonucu Araklı'nın bir köyünde hoca kılığına girmeleri ve köyde iki amca çocuğunun yıllardır bitmeyen sınır kavgalarına çözüm bulmaları konu alınıyor.

Filmin, yüksek bütçeli filmlere inat Karadenizlinin istediğinde neler yapabileceğinin en büyük ispatı olduğunu aktaran Uğurlu, 10 ay boyunca sadece pazar günleri çekilen filmde 3 mevsimin işlendiğini belirtti.

Uğurlu, şöyle konuştu:

"Film, Karadeniz'de film çekmeye gelip Karadenizli oyuncularını yan oyuncu olarak kullanan yönetmenlere inat 'İşte bu biziz' diyen büyük bir haykırışın sesidir.

İlk defa bir filmin montajı, kurgusu, sesi ve renklendirilmesi Karadeniz'de yapılmıştır. Filmimiz dağıtım esnasında fragman ile olumlu dönüşler alırken tamamını izleyen dağıtımcıların 'Fazla Trabzonspor var' gibi eleştirileri ile bir nevi filme ambargo uygulanmak istenmiştir. Büyük fedakarlık sonucunda filmimiz sinema için gün almıştır.

Film ekibi adına desteklerinizi bekleriz."

Galası 26 Nisan'da Trabzon'da yapılacak olan filmin, 27 Nisan'da gösterime gireceğinin belirten Uğurlu, sinemaseverleri filme davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz Araklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title