Haberler

Birol Güven, Rasim Öztekin'in gelecek planlarını anlattı: Tek projemiz çalışmamaktı

Güncelleme:

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, yıllardır birlikte çalıştığı Rasim Öztekin'in vefatının ardından samimi açıklamalarda bulundu. Öztekin'in planlarından bahseden Güven, "Bir dizi ve film projemiz yoktu. Tek projemiz çalışmamaktı" dedi.

Türk sinemasının unutulmaz ismi Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizinin ardından dün hastanede yaşamını yitirdi. Öztekin vefatının ardından büyük bir üzüntü yaşayan yapımcı Birol Güven ise oyuncunun gelecek planlarını anlattı.

"RASİM'LE TEK PLANIMIZ ÇALIŞMAYIP GEZMEKTİ"

Öztekin'in vefatının ardından yapımcı Birol Güven, Öztekin ile geleceğe dair planlarıyla ilgili açıklama yaptı. Güven, "Rasim Öztekin sadece ölünce değil, yaşarken de arkasından iyi konuşulan çok özel bir insandı. Ülkemizin ortak bir değeriydi. Benim için de ailecek çok yakın görüştüğüm, çocuklarımın elinde büyüdüğü bir dosttu. İyi günde kötü günde hep yanımdaydı. Onunla çok özel projelerimiz vardı. Projelerimiz ne bir dizi, ne de bir filmdi. Projemiz çalışmamaktı. Bundan sonra çalışmayıp, gezecektik. Gidilecek bir restoran listesi vardı elimizde. Hiçbirini gerçekleştiremedik. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin evinde geçirdiği kalp krizi sonrası eşinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Durumunu ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Kocaoğulları öğlen saatlerinde usta oyuncunu son durumuna ilişkin verdiği bilgide hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtmişti. Açıklama sonrası ilerleyen saatlerde sanatçı Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Rasim Öztekin Birol Güven Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Sakaryalı Hatun:

Dünya denen yalanın içinde asıl gerçeğimizi , ölümü unutuyoruz.

3
1
yanıtYanıtla
zeynep:

Çok ve zaman cok cabuk geciyor, sevdiklerinizle zaman gecirin, onlara sevginizi ifade edin, sarılın, onlara jestler yapın, onlarla gezin tozun. .

yanıt0
yanıt0
yardımcı filozof:

ALLAH rahmet eylesin. rabbim taksiratını affetsin. geride kalanlara sabır versin. mandıra filozofu 1 de rol icabı daha kaç yıl yaşıycan diye soruyodu. ama orda tahmin ettiği kadar bile yaşayamadı. Her nefis ölümü tadacaktır. önemli olan İSLAM a uygun ve rabbimize layık kul olarak yaşayabilmek. zaten bunu başara bilsek dünyada kavga bile çıkmaz

2
0
yanıtYanıtla
gezginci:

İzmir depreminden sonra karavan sevenler ve karavanda yaşayanlar çok arttı. ben bile yutuptan bir kaç rotasız baran tarzı kardeşleri izliyorum. hayatı ertelemeyeceksin. fırsatını bulunca kaçacaksın doğaya. şehir hayatı iş güç stres insanı maddi manevi zehirliyor. dağlarda 90-100 yaşlarına gelmiş insanlar doğal ortamda doğal besinlerle çok güzel yaşıyorlar. ama şehirlerde hep kendimizi zehirliyoruz. gdolu besinler, egsoz vs zararlı gazlar, teknolojik cihazlar hep bizi öldürüyor. .

0
0
yanıtYanıtla
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.:

Rasim ustayı filmlerinden tanıdık. Filmlerde neşeli pozitif iyi bir insandı. Nasıl bilirsiniz diye sorarlarsa bu kadar cevap verebiliriz. Dinimizde ölenin ardından iyi konuşulur. Allah rahmetiyle muamele etsin taksiratlarını affeylesin. Bu mübarek kandil gününde toprakla buluşuyor. Mübarek Recep ayı ve Miraç kandili günü. İmrenilecek bir zaman. Allah böyle hayrlı zamanlarda ölümü ve yüksek dereceleri nasip eylesin cümlemize. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title